Lichaam Anna Nicole Smith valt uit elkaar

Het lichaam van Anna Nicole is al behoorlijk aan het ontbinden, en toch wordt ze nog niet begraven. Medisch experts zien haar lichaam liever gisteren dan vandaag begraven: Anna zou inmiddels al bijna niet meer toonbaar zijn.  De juridische strijd gaat onverminderd verder. Waar zijn die mensen in godsnaam mee bezig, vraag je je af…

De rechter besloot vrijdag dat de advocaat van Dannielynn mocht bepalen waar Anna Nicole begraven zou worden. Deze had eerder laten weten dat hij haar op de Bahama's zou laten begraven. De rechter kwam op deze manier tegemoet aan de wensen van Howard K. Stern, de partner van Smith. Hij was met de moeder van Anna verwikkeld in een rechtszaak over de laatste rustplaats van zijn vrouw.

Stern wilde dat Smith werd begraven op de Bahama's, naast haar zoon Daniel, die in september overleed aan een overdosis medicijnen. Virgie Arthur wilde haar in Texas laten begraven.

Maar ondanks het feit dat inmiddels voorbereidingen worden getroffen voor de begrafenis, heeft Virgie Arthur de strijd nog niet opgegeven. Zij diende vrijdag een motie in om de rechter ervan te overtuigen zijn oordeel te herzien. Of hij hieraan gehoor geeft, is nog niet bekend.

Medische experts hebben tot twee keer toe bij de rechter aangedrongen op een snelle afhandeling van de zaak. Het lichaam van het voormalige model, dat op 8 februari op 39-jarige leeftijd overleed, zou in een rap tempo ontbinden en binnenkort niet meer toonbaar zijn.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer
  • messed-up

    OEIIIIIIII,
    gevaarlijk onderwerp.

  • André de Hooge

    Een grondige autopsie verrichten en begraven of cremeren!!! Is dat nou zo’n onmogelijke opgaaf????

    Maar niet tijdenlang gaan lopen zeulen of spelen met een lichaam!!! Zo ga je niet met mensen om!!!