Filmpje: vrouw zet penis man in de brand

Mannen, ga maar niet vreemd. Dat kan aardig uit de klauwen lopen. Een Amerikaanse stak een mans edele delen in brand. Het filmpje van haar actie en zijn paniekerige poging zijn lid te redden, heeft ze online gezet. Lekker charmant allemaal. Op de video is te zien hoe de onbekende vrouw voorzichtig richting haar partners bed sluipt. Ze schuift het dekbed weg, sprenkelt een beetje nagellakremover – een uiterst brandbaar goedje – over zijn onderbroek ter hoogte van zijn kruis. Ze houdt een lange aansteker erbij en gelijk laaien de vlammen rond zijn geslachtsdeel op, zo meldt Daily Mail. Oeps!


Binnen één seconden schrikt de man wakker en heeft gelijk door dat het foute boel is. In blinde paniek slaat hij op zijn penis om de vlammen te doven. ”Jij bedriegt me met mijn collega! Denk je nou echt dat ik daar niet achter zou komen?” schreeuwt ze hem toe.

Waar het incident plaats heeft gevonden is niet bekend. De video werd zondag op YouTube geplaatst en sindsdien overgenomen door vele media. De reacties onder het filmpje variëren van steunbetuigingen aan het adres van de brandstichter tot een enkeling die zich afvraagt of de actie niet in scène is gezet. Hoe dan ook, het is wel een fraaie waarschuwing…

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer