Verkiezing leukste gratis app voor kinderen

Kinderen zijn dol op apps voor op de smartphone of tablet. Spelen op de tablet is gemakkelijk en leuk. Er zijn tegenwoordig veel apps speciaal voor kinderen. Naast alle spelletjes zijn er ook talrijke  educatieve apps te vinden. Elke week heeft De Leukste Kinderen een app van de week. Een gratis app voor kinderen die leuk en leerzaam is. Maar wat is nu de leukste leerzame app van 2014? En ook nog eens gratis? Om hier achter te komen heeft De Leukste Kinderen de app van het jaar verkiezing! Iedereen kan tot 15 december 2014 apps aanmelden voor de verkiezinxg van leukste apps 2014*. Er zijn vijf categorieën waarin apps kunnen meedoen.

1. De Leuke apps voor peuters
2. De Leuke apps voor kleuters
3. De Leuke reken apps
4. De Leuke taal apps
5. De Leuke apps voor als je op de basisschool zit.

In elke categorie nomineren we 3 apps. Op deze apps kan tot en met 28 december worden gestemd. Op 29 december maken we de winnaars bekend.
Onder alle deelnemers verloten we drie De Leukste Kinderen T-shirts. Dus stem en win!

* Een leuke app is gebruiksvriendelijk, bevat niet te veel reclame, bevat geen doorlinken naar ‘verkeerde’ pagina zoals aankooppagina’s.

De leukste kinderen© is een online platform met informatie over de ontwikkeling van kinderen. Aan de website werken geen professionele zorgverleners. Artikelen en blogs zijn gepasseerd op eigen ervaringen en (online)onderzoek van de auteurs.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer