Welke telefoon is het vrouwvriendelijkst: iPhone 6 vs. Samsung Galaxy S6

Vrouwen zijn over het algemeen minder bezig met technische snufjes. Toch willen we er allemaal wel volgens de laatste trends bij lopen. Die ene nieuwe telefoon van die vriendin is toch wel heel erg mooi. Ze downloadt de nieuwste apps, terwijl jij eerst bestanden moet wissen om geheugen te creëren. Of je telefoonscherm is gebarsten en je ziet amper nog wat je typt. Tijd om twee telefoons tegenover elkaar te zetten en te kijken welke het beste uit de test komt.

iPhone 6

Deze nieuwe iPhone 6 is alweer een tijdje op de markt. Met de nieuwe look en feel is het een stijlvolle en moderne telefoon.

De telefoon is zeer gemakkelijk te bedienen. Met een duidelijk toetsenbord is het makkelijk om snel een bericht te typen. De camera heeft 8 megapixel en maakt uitstekende foto’s. De frontcamera heeft 2.1 megapixel. Je selfie’s worden dus gegarandeerd mooi. De telefoon heeft een 4.7 –inch Retina HD beeldscherm. Met de nieuwste versie van iOS8 is het een snelle telefoon.

Samsung Galaxy S6

Qua ronde hoeken lijken de iPhone 6 en de Samsung Galaxy S6 wel wat op elkaar.

Met de 16 megapixel camera kun je prachtige foto’s maken. Een heel groot pluspunt van deze Samsung is dat je hem na 10 minuten opladen, 4 uur kunt gebruiken. Na een halfuur is het toestel voor 50% opgeladen. Dat gaat dus super snel!

Ook de Samsung heeft een goede frontcamera. Met 5 megapixel is het mogelijk om zelfs bij schemering mooie foto’s te maken. De Samsung is een snelle telefoon en heeft een extra sterk glas. Je zult dus niet snel barsten in je beeldscherm hebben.

Conclusie

Wat mij betreft zijn het allebei goede telefoons. Het voordeel van de iPhone 6 is dat het een prachtig beeldscherm heeft en gemakkelijk in gebruik is. De Samsung Galaxy S6 is het grootste voordeel dat je hem super snel kunt opladen en dat het een extra sterk glas heeft.

Zelf zou ik eerder voor de iPhone 6 kiezen. Maar dat heeft heel erg met smaak te maken. Ik vind de iPhone 6 een mooiere uitstraling hebben en het besturingssysteem handiger werken.

Wil je meer informatie over deze telefoons? Kijk dan op Studentmobiel.nl.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer