Kelly Osbourne verliest kilo’s door zelfverzonnen chocoladedieet

Ik heb nooit gedacht dat er ook maar iets zinnigs uit die hele familie Osbourne zou komen. Ik heb me er wel altijd helemaal kapot om gelachen. Maar nu komt Kelly Osbourne toch wel met iets interessants… Ze heeft een dieet uitgevonden waarmee ze twaalf kilo is afgevallen. En het hoofdbestanddeel? Chocolade!

De foto bewijst dat ze er inmiddels een stuk beter uitziet.

De 21-jarige dochter van rocker Ozzy woont op zichzelf, maar weigert te koken, meldt Nieuws.nl. ‘Als ik honger heb, eet ik chocolade’, zegt Kelly in de Britse krant Daily Mirror. ‘Het is het enige dieet dat ik volg, en ik ben afgevallen.’

Het gewichtverlies van Kelly was voor het eerst te zien toen ze te gast was bij een Amerikaanse modeshow. Eerder heeft ze gezegd dat veel van haar vriendinnen dun en ongelukkig zijn en dat ze daarom weigert haar eetpatroon te wijzigen. De geruchtenmachine dat Kelly zoveel kilo’s kwijt raakte door drugsgebruik draaide uiteraard ook al op volle toeren.

Kelly is niet de enige van de familie die kilo’s kwijtraakt. Moeder Sharon viel af dankzij een operatie, waardoor haar eetlust is verminderd. Broer Jack verloor gewicht dankzij zijn deelname aan een televisieprogramma over sport. De 20-jarige Jack stond vroeg op, at fruit en salades, deed aan bergbeklimmen en ging vroeg naar bed.

Het is natuurlijk het proberen waard. Het lijkt mij niet meteen het allergezondste om te doen, maar lekker is het wel. En tja, als je er dan ook nog kilo’s door afvalt, wie ben ik dan om er tegenin te gaan?

Bron: Novum

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer
  • Delilah

    Het klinkt superlekker! Ik heb alleen 2 vragen:
    Hoeveel chocolade moet je dan per dag eten? En is chocola het enige wat je dan mag eten?