Vogelspin aan boord van vliegtuig

Oh, wat een nachtmerrie! Delta Airlines heeft een vlucht tussen de Amerikaanse steden Baltimore en Atlanta geannuleerd nadat een tarantula werd gesignaleerd in de laadruimte. Voordat de passagiers aan boord van het vliegtuig konden, werd de vlucht geschrapt. De piloot vertelde aan de wachtende passagiers dat het onwaarschijnlijk zou zijn, maar dat er mogelijk meer insecten rond zouden kunnen dwalen in het vliegtuig. Ik had het risico niet willen lopen! “We moeten kiezen voor veiligheid en gebeten worden door een vogelspin is niet goed”, aldus de piloot. Het vliegtuig wordt schoongemaakt en onderzocht, voor het weer in gebruik wordt genomen. De passagiers werden later alsnog vervoerd, in een ander vliegtuig.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer