Nog een week….

De laatste week van de zomervakantie is voor de basisschoolleerlingen van de regio Midden-Nederland ingegaan. Het is misschien not-done om te zeggen, maar veel ouders zullen blij zijn dat hun kinderen weer wat energie kwijt kunnen op school. Voor veel ouders is het zes weken een hoop geregel om naast het werk de kinderen onder te brengen of bezig te houden. ‘Even’ zes weken vrij nemen zullen slechts weinig werkgevers met gejuich ontvangen, laat staan honoreren.

De afgelopen vijf weken is het niet het beste weer geweest in Nederland. Het ziet er ook niet naar uit dat de laatste week wel stralend gaat worden. het is dus maar te hopen dat de kinderen uit de regio Midden-Nederland wat van de zon elders hebben opgepikt.

Op 4 september eindigt de schoolvakantie van de laatse regio (Noord).

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer
  • herman

    arme kindertjes, komt er zomaar een einde aan een druilerige zomer. zul je zien dat de nazomer heel warm, zonnig of misschien wel benauwd wordt.

  • Hester

    Ja Herman, daar ben ik ook bang voor… Maar ach, wij gaan nog een weekje naar France, kindjes een verlengde zomervakantie en ik mag HOPEN dat het daar lekker warm is!

  • herman

    mijn werkgever heeft er net twee weken gebivakkeerd, waarvan anderhalve dag zon. evengoed een bruin gezichtje.