21-jarige man stopt 1-jarige baby in de droger

Hoe veel gekker kunnen mensen worden? Want wat is er met je aan de hand als je een baby die geknoeid heeft met haar drinken met kleren en al in de droger lazert? Dan hoor je toch voor eeuwig thuis in een inrichting?
En lees vooral verder, want het verhaal neemt een nog gekkere wending…De man die voor het eenjarige meisje zorgde, stopte haar namelijk met bevlekte kleren en al in de wasdroger.Het kind liep in de droogtrommel ernstige brandwonden op en kneuzingen aan haar rug en gezicht. Artsen van het ziekenhuis in Perth verwachten een volledig herstel van het meisje, maar de verwondingen noemden zij ‘verschrikkelijk’. Brr, ik word er misselijk van.
De 21-jarige vriend van de moeder van het kind werd dinsdag op borgtocht vrijgelaten (!!!!!! WAAAAAAT????) en moet in juni voor de rechtbank verschijnen, meldde de Australische politie. Hij mocht van de politie geen contact opnemen met de vrouw of het kind. Wat mij betreft een geval ‘gesloten inrichting’. Op borgtocht vrij!!! Ik weet nou niet wie ik gekker vind: de dader of de rechter…

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer
  • Melissa

    Ik dacht dat, na het dametje dat haar natte poedel in de droger had gedaan en waarna het beestje was overleden, de gebruiksaanwijzing nu duidelijker was tav dit soort gevallen. Want de gebruiksaanwijzing had niet vermeld dat dieren wel eens dood kunnen gaan in een droogtrommel.
    “niet geschikt voor levende wezens” moet er tegenwoordig dus opstaan….

  • poep

    poep

  • poep

    poep2

  • Hester

    Mooie tekst.