Samen met je kind hardlopen voor het goede doel

Samen met je kind rennen voor brostkanker! Dat kan! Zet je met je zoon of dochter in voor het goede doel en lever ook nog eens een sportieve prestatie. Mom in Balance heeft in het Amsterdamse Bos een familie Run georganiseerd om geld in te zamelen voor de strijd tegen borstkanker. De hele familie is van harte welkom om mee te rennen.  Naast het loopevenement worden er op het start- en finish terrein verschillende activiteiten georganiseerd voor het hele gezin, gericht op gezondheid en ontspanning.
Datum:                28 augustus van 9:30-12:30 uur
Locatie:               Amsterdamse Bos
Afstanden:         10km, 5km en een 1km Kids Run

Alle opbrengsten van de Run gaan naar het goede doel. 75% van de opbrengst gaat naar Pink Ribbon Nederland, 25% gaat naar Amerikaanse Susan G. Komen Foundation.

Schrijf je hier in!

Stichting Pink Ribbon is de fondsenwervende organisatie die aandacht vraagt voor borstkanker. Zij heeft als doel het aantal mensen dat borstkanker krijgt te verminderen, vroege diagnose te bevorderen en de zorg voor patiënten en haar omgeving te verbeteren. Mom in Balance, staat voor een fitte, gezonde en energieke zwangerschap en eerste jaren van het moederschap. Het sportprogramma is in 2007 door Esther van Diepen in New York ontwikkeld vanuit de visie dat een actieve levensstijl bijdraagt aan een sterk, energiek en gezond lichaam.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer
  • Rene van Zalk

    Een zg goed doel is heel vaak geen goed doel als je kijkt naar de salarissen in de top van de leiding, ordinaire graaierij noem ik dat, laat je niet fu*ken door dat soort gasten.
    En dan ook nog vrijwilligers voor het karretje spannen om langs de deuren te gaan om geld op te halen, men O men O men.