Geen alcohol- en drugsvoorlichting aan kinderen meer!

Een heel apart berichtje… De gemeente Haarlemmermeer stopt met alcohol- en drugsvoorlichting aan basisscholieren. Uit onderzoek van het Trimbos Instituut blijkt namelijk dat kinderen een negatieve houding tegenover drank en drugs hebben, en er door voorlichting juist nieuwsgierig naar worden. Gewoon niets zeggen dus maar? Ik dacht dat je juist maar beter open en eerlijk over de gevaren kunt zijn! En een programma als Spuiten en Slikken dan? 
PvdA-wethouder zegt in het Haarlems Dagblad: “Je denkt dat je niet vroeg genoeg met voorlichten kan beginnen, maar dat kan dus wel.” Schadelijk alcoholgebruik in de Haarlemmermeer is sowieso afgenomen. Alleen ouderen krijgen nog speciale aandacht.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer