Het Liefdesboek: Hét boek voor jou en je geliefde

Valentijnsdag staat al weer bijna voor de deur. De  dag waarop we de liefde vieren en elkaar verwennen met romantische cadeautjes. Verras je liefje dit jaar niet met de welbekende rozen, chocolaatjes (slecht voor de lijn) of het hartjesondergoed. Verras dit jaar met Het Liefdesboek. Een persoonlijk bewaarboek vol verhalen over jullie liefde, mooiste herinneringen en toekomstdromen. Bijzonder voor Valentijnsdag, maar ook voor een verjaardag of jullie jubileum!Voor alle tortelduiven van Nederland & Vlaanderen is er nu Het Liefdesboek. Een boek waarin je voor je geliefde jullie bijzondere relatie vastlegt. Je vertelt over toen jullie elkaar net kenden, over hoe je hem/haar ziet en wat je in hem/haar bewondert. Je vertelt over jezelf en uiteraard over jullie samen. Mooie gedeelde herinneringen, maar ook waarover jullie wel eens botsen. Over wat jullie samen nog moeten doen en wat jullie gezamenlijke eigenschappen en gewoontes zijn. Leg het allemaal vast in Het Liefdesboek! Heel eenvoudig dankzij de handige voorgedrukte vragen, welke allen ook aan te passen zijn. Samen met jullie foto’s is het boek compleet. Een onwijs origineel cadeau voor je vriend of vriendin.

Het Liefdesboek kan vanaf € 12,50 online gemaakt worden op www.belmondo.nl en wordt vanaf 3 werkdagen thuis bezorgd.

Nederland wil herinneringen bewaren
Uit onderzoek blijkt dat 80% van de Nederlanders die herinneringen willen bewaren, slechts 30% dit daadwerkelijk doet.* Meer dan de helft van de mensen die herinneringen wil bewaren, komt er uiteindelijk niet aan toe.  Belmondo.nl verlaagt deze drempel. De website helpt je eenvoudig jouw verhaal te vertellen aan de hand van voorgedrukte vragen. Als je klaar bent, kun je het persoonlijke boek bestellen en thuis laten bezorgen.

Trouwboek & Klassenboek
Op Belmondo.nl kun je, behalve uit Het Liefdesboek, uit meer dan 30 andere onderwerpen kiezen. Bijvoorbeeld Het Familieboek, Omaboek, Kookboek, Dochterboek, Moederboek, Collegaboek en Vriendinnenboek. Het aanbod breidt zich constant uit. Komende maanden volgen onder andere Het Trouwboek en Het Klassenboek.

Bruna & The Read Shop
Daarnaast kun je je zus of iemand anders die je lief hebt verrassen met een Belmondo cadeaubon. Meer dan 500 verkooppunten van Bruna en The Read Shop verkopen de cadeaubonnen. Met de cadeaubon kunnen zij zelf een keuze maken uit alle boeken en hun eigen verhaal vastleggen.
* Bron 1: onderzoek Belmondo Books 2012 in samenwerking met Panelwizzard

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer