Blij met dating-sites

parshipHeb je die lekkere vent nou nog niet aan de haak geslagen en twijfel je nog over online dating: ga ervoor! Internetters zijn namelijk tevreden met de diensten van datingsites, en voor veel mensen blijkt het maken van afspraakjes via internet een makkelijke manier om met anderen in contact te komen. Toch blijft het schrikbeeld dat die tientonner met huiduitslag jouw date blijkt te zijn…

De Consumentenbond heeft een enquete gehouden onder mensen die ervaring hebben met online daten, meldt De Telegraaf..Zestig procent van de geënquêteerden is in het algemeen tevreden. Vooral over de hoeveelheid informatie, zoals de werkwijze van de site en de inschrijving, zijn de respondenten te spreken. Ook de grootte van het aanbod vinden ze goed. De geoede informatie leidt uiteindelijk niet altijd tot de heetste dates. Want de contactresultaten scoorden niet zo goed. Dus: verwacht niet dat mr. Right er meteen tussenzit, maar wees ook niet bang dat een datingsite je regelrecht het drama in zal trekken.

Succesverhalen lezen? Dat kan hier.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer
  • pepijn

    Binnenkort zijn alle problemen opgelost voor alle singles in NL, want Johan Vlemmix wordt, jawel, Johan de Relatieman. Kijk maar op johanderelatieman.nl. Die is al on-line, maar volgens mij is dat niet echt de bedoeling nog. Wel leuk om te kijken…. Pepijn

  • Dushi

    Daten is inderdaad leuk en interessant. Ligt wel een beetje aan je doelstelling, zitten wel wat types tussen die de boel in de maling nemen maar dat is in het analoge leven ook zo. Zelf date ik regelmatig via http://www.etnodating.nl en ontmoet daar voornamelijk getinte mannen omdat ik daar nu eenmaal op val. Mn droomprins heb ik er nog niet gevonden dus date analoog en digitaal totdat ik hem ben tegengekomen. En de leuke avondjes met mn Etnodates zorgen dat ik mn geduld bewaar en mmn marktwaarde blijf weten.

  • Het is een post van al iets langer geleden zie ik, maar nog steeds actueel. Contacten leggen via dating sites kan heel eenvoudig. Daar blijft het vaak ook bij. De stap van contact naar date blijkt voor velen toch nog een lastige te zijn. Dit bracht me op het idee een website te maken rondom online dating, bordevol tips om van een online dating avontuur een succes te maken.
    nieuwsgierig? breng een bezoek aan http://www.datewijsheid.nl