Grootste losers maatschappij stalken hun internetdate

Vrouwen die via internet een afspraakje maken, blijken daarna steeds vaker te worden gestalkt. Blijkbaar kunnen de mannen het niet helemaal aan dat ze niet 1-2-3 de vrouw van hun dromen kunnen vinden, en denken ze het te kunnen afdwingen met een flinke stalkpartij. Nou mannen, ZO WERKT HET NIET!

De toename is geconstateerd door Stichting Stop Stalking. Directeur Kantelberg vertelt dat de stichting per dag gemiddeld dertig klachten krijgt.

De directeur heeft een tip. ‘Je moet bij de eerste afspraak nooit te veel informatie over jezelf geven’ Heel slim. Dus zit je lekker te eten met je internetdate, en hij wil weten waar je vandaan komt, wat je doet en hoe oud je bent; stug antwoorden met ‘Dat gaat je geen ene reet aan.’ Dit zal je date een stuk succesvoller maken, althans, de kans dat je gestalkt wordt, is er kleiner door.

Mannen die hun slachtoffer hinderlijk blijven achtervolgen terwijl de andere partij hen niet meer wil zien, typeert de directeur als ‘losers’ die in het café niet aan bod komen. Goed zo. Pak ze op hun gevoelige plek. We gaan nog wat verder. Ik zou ze willen typeren als mislukkelingen in de maatschappij die door een combinatie van een slechte jeugd, een verkeerde opvoeding en een beperkt intellect van gekkigheid niet weten wat ze moeten doen om aan seks te komen en het nu op deze manier proberen. Treurig.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer
  • Gerard

    Ik ben ooit ook is gestalkt door een vrouw. Zij was inderdaad een van de grootste losers die ik ook heb ontmoet.

    Luister vrouwen: Als jullie sex met een man willen hebben moet je ze niet gaan stalken! Zo werkt het niet! Als je niet 1-2-3 de man van je dromen vind moet je dat maar accepteren! Kan er ook niks aan doen dat jullie de mislukkelingen van deze maatschappij zijn maar zo is het nou eenmaal. Treurig om zo aan een man proberen te komen.

  • Veel mannen stalken helaas, echt vreemd..