Heb jij al een toy-boy?

Maar liefst 280.000 Britse 45-plus vrouwen zijn op zoek naar een jongere man als partner, een stijging van 20 procent ten opzichte van vorig jaar. Maar daarnaast is het ook in Nederland een trend aan het worden. De tijd dat een man ouder moet zijn, ligt definitief achter ons. Een beetje vrouw heeft een jonge vent aan haar arm! (of achter de hand c.q ‘erbij’…)

In Amerika hebben deze oudere vrouwen de bijnaam ’cougars’, poema’s, symbolisch voor hun jacht op de jonge mannen, ’welpen’. Er bestaat zelfs een Amerikaanse sitcom over het verschijnsel: ’Cougar town’. Maar jonge mannen zijn niet meer voorbehouden aan beroemdheden als Madonna, Demi Moore en Halle Berry. Steeds meer oudere vrouwen knopen een relatie aan met een man die hun zoon had kunnen zijn. Datingsites die zich specialiseren in het zoeken van de toyboys, schieten als paddenstoelen uit de grond. Ook zijn er workshops die leren hoe je een jongere man kan versieren.

Lijkt me allemaal behoorlijk kansloos… Maar goed, als er geld in te verdienen valt; prima! :)

facebook share facebook share

20 Reacties // Reageer
  • Sasja

    Eindelijk grijpen vrouwen waar ze recht op hebben. Waarom zouden alleen mannen een jonger iemand mogen hebben. Ik als man heb liever een oudere vrouw en daar kijkt iedereen van op. Nou dames (veel) ouder dan 31 (dat is mijn leeftijd). Neem maar contact met me op en dan wil ik jouw boytoy misschien wel zijn

  • jongen21

    Heej, hoi! ik ben een jongen van 21 en heb nu al een aantal weken contact met een oudere vrouw van 27 ik zie mezelf niet als toyboy (gezien de titel)maar kon ik kon geen andere actieve, geschikte titel vinden die echt goed aansluit bij mijn verhaal/reactie/inzending. Nou is het verschil waarschijnlijk nog niet zo heel schokkend..maar het is toch een verschil dat in mijn beleving niet vaak voorkomt. Ik heb afgelopen zaterdag de eerste date gehad na een korte eerdere ontmoeting en daarna via hyves en sms contact gehouden hadden we na 5 weken een afspraak gemaakt. Het ging heel erg goed, de tijd vloog voorbij en het was een prachtige dag.

    Nu lees ik erg veel op internet dat je niet je gevoelens mag uiten en blabla (na de date)het artikel dat ik dan lees word vaak geschreven door een man… dus heb er wel wat twijfels bij en juist omdat ik iemand ben die graag over gevoelens praat. Dus heb liever reactie van vrouwen over hoe die er over denken en mij mischien tips kunnen geven….Ik heb haar inmiddels ook al veel ge-smst over dat ik vaak aan haar denk en dat ik bijvoorbeeld haar lach mis en dat we als twee volwassen mensen overal over moeten kunnen praten ook gevoelens.,,,zij stuurt mij ook hetzelfde terug en dat ze zich goed voelde bij mij en dat ze me graag weer wil zien en we vonden beide dat het wel klikte die dag. Ik heb dus al een beetje verteld hoe mijn gevoel in elkaar zit…. is dit nu dan wel goed? want ik vind haar echt leuk en zou haar graag nog een keer willen zien. Ik zie graag uit naar reacties, tips of eigen ervaringen.

    Groetjes!

  • Madelief

    Beste Jongen21: praat alsjeblieft wél over je gevoelens! Waarom niet? Omdat anderen dat zeggen?? Nee, toch? Gewoon doen, ik weet zeker dat zij het prettig vind. En als ze het niet prettig vind, dan weet ik zeker dat ze dat zal zeggen. En 6 jaar verschil? Da’s toch zeker niets? Gewoon doorgaan met zeggen hoe je je voelt!

  • Marjolein

    Jongen21, een toy-boy ben je niet hoor ;-)
    Ik ben zelf al 3 jaar samen met mijn man die 23 jaar jonger is en heb hem nooit als toy-boy gezien. Moet er ook niet aan denken om op zo’n basis een relatie te hebben. De buitenwereld kijkt er soms met een scheef oog naar, zowel mannen als vrouwen, maar ik begrijp het probleem niet zo. Leeftijd zegt eigenlijk niet zoveel als je om elkaar geeft toch?

  • jongen21

    Bedankt voor de reacties!
    Natuurlijk laat ik me niet meeslepen door wat er allemaal gezegd wordt. en hoe het volgens het boekje zou moeten gaan. Ik heb me gewoon sinds lange tijd niet zo goed gevoeld bij een vrouw en ben mischien wel verliefd. Dat brengt onzekerheid met zich mee (terwijl ik nooit echt onzeker ben)….en probeer daarom meer bewust te worden hoe het zit met een oudere vrouw,,, want geef toe het is anders…ik probeer gewoon om het zo goed mogelijk te doen,,gewoon jezelf zijn snap ik wel,,maar de mens is toch altijd opzoek naar meer..om er iets extras aan te geven. en daarom probeer ik gewoon om zoveel mogelijk te weten te komen… vooral omdat ik hiervoor 0 ervaring heb met oudere vrouwen. als het niet lukt om persoonlijkheid dan is er niks aan te doen,,,maar andere redenenen zou toch stom zijn. door dit voo mezelf bespreekbaar te maken denk ik er beter mee om te kunnen gaan. Nogmaals bedankt voor de reacties ben er blij mee!

  • erwin

    hallo,

    Als er nog dames zijn hier die een toyboy willen dan stel ik mezelf beschikbaar;)
    19e jarige student met een atletisch figuur: erwinverwaal apestaartje live punt nl ;)

  • Peter

    Als er een vrouw op zoek is naar een toyboy in Leuven: Ik wil gerust iets met je gaan drinken!
    [email protected]

  • Martijn

    Dames, ik stel me ook beschikbaar. Ik kan jullie zo wat fotos mailen als je wilt
    maetijnvelden1 apenstaartje gmail.com

  • mike

    Mike 29 wil jou toyboy zijn amsterdam en omgeving!
    [email protected]

    durf je..?

  • Heerlijk dat dat eindelijk ‘mag’! Ik kwam na lang zoeken op een Nederlandse
    site voor Cougars, Dutch Cougar. Alsof ik in een chocladefabriek sta

  • kevin

    Aan alle dames die dit lezen
    ik ben man 30j goed uitzien en geniet vollebak van mijn vrijheid
    ik ben vader van 2 jonge dochters en woon alleen .
    Als er dames zich geroepen voelen om met mij in contact te komen
    voor een babbel , knuffel , iets gaan drinken , of een andere ideeen
    mag je me gerust mailen ..

    knufs van great_jip_en_janneke

  • Boy

    Oudere vrouwen is de max alleen kom je niet ze niet veel tegen.

  • rick

    zijn er nog cougars op zoek naar een mooi jong lichaam met een knap gezicht die nooit moet is in bed? neem dan contact op met me ik ben erg ruimdenkend en ben overal voor in rick laagstreepje 90 at live punt nl

    • Syllvie

      Wil graag in contact komen!

  • Ruben

    Ben getrouwde man van 34, maar heb nog steeds de wens een knappe ervaren vrouw te verwennen in omgeving Twente.
    Zie er goed uit en verheug me op leuke reacties rub1977 A hotmail . nl

  • Ressy

    Ben je nog opzoek naar een jonge man? misschien ben ik wel wat je zoekt. ik kom uit eindhoven. Ben jij ook de cougar die ik zoek en denk je dat we elkaar verder kunnen helpen. neem gerust contact met me op.
    gr. Ressy

    mcpropelo apenstaartje hotmail . com

  • GeileToyBoy18

    Hey Dames,
    Ik ben een atletisch/gespierde 18 jarige jongen en houd van ‘cougars’.
    Ik hoop dat jullie reageren en dan praten we via de mail verder!
    xxx

  • GeileToyBoy18

    Hey Dames,
    Ik ben een atletisch/gespierde 18 jarige jongen en houd van ‘cougars’.
    Ik hoop dat jullie reageren en dan praten we via de mail verder!
    Mail me nn0thingggg @ hotmail . com

  • Adam

    Hallo dames, ik ben een lieve jonge knul van 18 en woonbaar in Zaandam en zou met een leuke cougar in contact komen ! zaandammer075 @ hotmail. com