34% van de mannen met relatie gaat regelmatig vreemd

Het ‘cowgirl’ standje, waarbij de vrouw bovenop de man zit, is het favoriete standje van mannen, zo blijkt uit de jaarlijkse seks-enquête van het Amerikaanse tijdschrift Esquire waaraan 522 lezers meewerkten. Dat begrijp ik wel: dan hebben ze natuurlijk het beste uitzicht! De traditionele missionaris-houding staat op de tweede plaats met 28 procent van de stemmen en op drie staat ‘op zijn hondjes’, met 26 procent.De minst populaire standjes zijn seks in de lepeltjes-houding , met 4 procent van de stemmen, en rechtopstaand vrijen, waar slechts 2 procent van de mannen de voorkeur aan geeft. Verder blijkt uit het onderzoek dat 34 procent van de mannen met een vaste relatie regelmatig vreemdgaat… Zo zijn ze! Maar het geeft je wel te denken over jouw vent, niet?
Zo’n 14 procent van de mannen heeft minstens één keer seks gehad met een andere man en 11 procent van de ondervraagden vindt het gebruik van condooms totaal niet belangrijk.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer
  • Dat 1 op 3 mannen vreemd gaat verrast me niet. Gezien men bij seks gewoonlijk met twee is, zal dat cijfer voor de vrouwen wellicht in de buurt liggen hé. Zo zie je maar, netjes binnen de lijntjes kleuren is niet zo gemakkelijk :) Groetjes. Ve