72% getrouwde mannen verkiest WK finale boven sex

Voetbalreizen-wk-2014Probeer hem maar niet te verleiden tot sex vanavond tussen tien en twaalf, want dat kan wel eens op een teleurstelling uitlopen. Getrouwde mannen kijken liever naar 22 zwetende mannen dan dat ze een potje horizontale sport beleven met hun vrouw. Dit blijkt uit een onderzoek van AshleyMadison.com onder 15.164 mannen wereldwijd. Een ongelofelijke 72% kijkt liever de finale van het WK dan sex te hebben met hun vrouw. En ondanks de gestopte doelpunten van Krul, is reserve doelman Michel Voerman nog steeds het favoriete voetbalhapje bij de Nederlandse vrouw. Noel Biderman, CEO en oprichter van AshleyMadison.com, heeft een verklaring voor de sport gerelateerde sexuele droogte: “Deze mannen zijn gek op voetbal. De afgelopen maand zijn ze met hun hoofd vooral bij hun favoriete team, en hoewel ze ongetwijfeld gek zijn op hun vrouw, is dit voetbalhoogtepunt nu even het hoogtepunt waar ze de voorkeur aan geven.”

Meer hete WK feiten die naar boven kwamen uit het onderzoek:

Slechts 8% van de laat de wedstrijd schieten om sex te hebben met een minnares.
Slechte verliezers? Echtgenoten in Spanje (68%), Portugal (58%) en Italië (57%) willen hoe dan ook de finale NIET zien. Vrouwen die seks willen tijdens de finale hebben in die landen drie keer zoveel kans om te scoren zondag.
Of dit na de gruwelijke vernietiging van Brazilië ook voor de Brazilianen geldt, komt niet naar voren uit het onderzoek.
Voor de wedstrijd tegen Duitsland gaf 64% van de Brazilianen aan wel seks tijdens de finale te willen hebben, maar alleen als ze tegelijkertijd mochten kijken.
57% van de Nederlanders wil zich best opofferen voor zijn vrouw mits hij wel mag blijven kijken naar de wedstrijd.
34% van de Duitsers en 29% van de Argentijnen denkt aan voetbal tijdens de daad.
69% van de mannelijke leden van AshleyMadsion.com heeft zijn excuus al klaar om onder sexy time uit te komen: ‘Straks mis ik een doelpunt’ (53%), ‘Ik heb een kater’ (40%), ‘Ik ben moe’ (33%)
En terwijl de mannen naar de spelers turen, zegt 31% van de vrouwen dat ze het ‘met de hand van God’ ook prima afkunnen tijdens de wedstrijd. De rest van de vrouwen loert net zo graag naar de mannelijke spelers alleen met iets andere gedachten. 62% van de vrouwen geeft toe dat ze fantaseren over een affaire met een voetballer. Dit blijkt uit een ander onderzoek van AshleyMadison.com onder de ongeveer 14 miljoen vrouwelijke leden wereldwijd.

Dit is de top vijf van meest begeerde internationale spelers:

Gerard Pique 13.3%
Glen Johnson 12.5%
Mats Hummels 10.4%
Ezequiel Lavezzi 10.2%
Christiano Ronaldo 9.9%
Dit is de top vijf van de meest begeerde spelers van de Nederlandse selectie:

Michel Vorm 20.2%
Jonathan de Guzman 18.8%
Robin van Persie 18.5%
Daley Blind 14.9%
Nigel de Jong 14.7%

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer