Geil van een neusspray

Ik stel het me als volgt voor: stel je man vindt dat het allemaal wel wat heftiger mag op seksueel gebied. De glans is eraf, de grote opwinding is verdwenen. Je ligt te slapen en ineens krijg je een neuspray in je snavel gedrukt. Je man sprayt en een paar minuten later ben je bloedgeil. Misschien is dat mogelijk, want wetenschappers van het FC Donderscentrum in Nijmegen doen onderzoek naar een libido verhogende neusspray voor vrouwen.

Het onderzoek gebeurt in opdracht van een Zwitsers bedrijf dat de spray op de markt brengt. De spray bevat het hormoon testosteron, aldus de woordvoerder van het Nijmeegse centrum voor hersenonderzoek donderdag. De spray wordt uitgetest op vrijwilligsters. Na het toedienen wordt met een hersenscan gekeken in hoeverre de spray de opwinding beïnvloedt. ‘We kijken in eerste instantie niet naar de seksuele opwinding, maar naar het algehele opwindingsniveau’, aldus de woordvoerder van het FC Donderscentrum, dat is gespecialiseerd in hersenonderzoek. Uiteraard kijken jullie niet naar seksuele opwinding. Jullie kijken naar de toegenomen spanningsactiviteiten in de hersenen als vrouwen een nieuw paar Manolo Blahniks zien…

Volgens de Zwitserse procudent is het middel speciaal bedoeld ter verhoging van het libido bij vrouwen. Naar een dergelijk middel is veel vraag, stelt het onderzoekscentrum in Nijmegen. Mijn vraag dan weer; Wie vraagt daar precies naar? Het onderzoek zal zeker enkele maanden duren. De wetenschappers in Nijmegen zijn nog op zoek naar vrijwilligsters. Dus lijkt het je wat, kijk dan even op deze site en reageer.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer