Heb je eigenlijk wel eens gezien met wie je seks hebt?

www.vanmar.nlAls je een bril draagt, is de kans groot dat je die af doet als je je aan wilde seks waagt. En als je ogen het bijzonder slecht doen, zie je dus totaal niet met wie je op dat moment seks hebt. Nou is dat vaak al wel duidelijk voor je, maar je partner kan dus tijdens de seks rustig een voetbalwedstrijd op de tv achter jullie afkijken jij hebt het toch niet door!

Uit onderzoek is gebleken dat een grote meerderheid zet zijn/haar bril af bij het zoenen of vrijen. Het onderzoek is uitgevoerd in opdracht van ooglaserkliniek Eyedo. Bij het versieringsritueel zit de bril minder in de weg. Slechts 25% vindt vrouwen zonder bril aantrekkelijker en 17% vindt mannen zonder bril aantrekkelijker. Op de vraag of het leven zonder bril of lenzen in het algemeen aangenamer zou zijn, antwoordt 66% van de lenzendragers en 52% van de brildragers met ja.

Ondanks het ongemak dat de bril/lenzendragers ervaren, zegt nog maar 18% zijn/haar ogen te willen laseren, 44% staat daar nog negatief tegenover en een kwart is geïnteresseerd maar weet het nog niet zeker. Angst is de belangrijkste factor om af te zien van het ooglaseren. 18% noemt het risico, 11% zegt niet te weten wat de lange termijn effecten zijn en 10% noemt gewoonweg angst als reden en 6% wil geen operatie aan zijn ogen. Maar ja, het heeft dus zo zijn voordelen. Want denk er eens goed over na… het is toch verschrikkelijk als hij zijn aandacht ook maar 1 seconde even niet volledig op jou gericht heeft?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer