Oostenrijkse vrouwen weinig seks, Italiaanse dames het meest

Italiaanse vrouwen hebben het vaakst seks van alle Europeanen. Maar liefst 59 procent van hen doet het minstens één keer per week. In heel Europa geldt dat één op de twee vrouwen tussen 15 en 49 jaar heeft minstens een keer per week seks heeft.

De cijfers zijn afkomstig van een Nederlandse studie in opdracht van het farmaceutisch bedrijf Schering. In totaal werden 11.500 vrouwen uit veertien Europese landen ondervraagd. Van hen zijn de Italiaanse vrouwen het actiefst, gevolgd door de Tsjechische vrouwen, (57 procent). De Duitse vrouwen doen dan weer iets slechter dan het gemiddelde. Slechts 46 procent van hen heeft minstens een keer per week seks. Helemaal belabberd is het gesteld in de Oostenrijkse slaapkamer. Daar heeft slechts 38 procent van de seksueel actieve vrouwen daadwerkelijk een keer per week seks. (belga/hln)

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer
  • terecht wordt NL niet genoemd, stelletje mafkezen, wees niet bang doe alsof je lesbisch bent, ga naar venus !!
    compenseer liever met bezigheidstherapie (werken), zekerheid&fun, lekkere zelfzucht
    geen gelukkige relaties, geen vreugde van normale kinderen en natuurlijk zeker niet van sex met mannen bah …

    dildo of niet, pas op voor kanker …

  • Micheal

    Italiaanse meisjes zijn SUPER GEIL…

  • Thugsta

    Tja dat geloof ik wel ik had een Italiaanse vrindin en oohh wat was zii zoo geil en lekker in bed en een lekker liichaam heerlijk van die mooie groene oogjes ooooo wat miss ik haar toch!

  • Zeghetmaar

    Ja ik vind Italiaanse vrouwen ook heel erg mooi met name die uit het zuiden ben er al een paar keer geweest heb inmiddels ook een Italiaanse vrindin en ik moet ook toe geven dat zij veel meer sexier,sensueler,verleidelijk is in bed dan een hollandse vrouw een hollandse vrouw ben je zo klaar mee maar met mijn nieuwe vrindin in de ochtend, middag,avond waneer het maar kan en uren Lang dus dat geloof ik Zeker dat Italiaanse vrouwen het vaker doen en ook beter

  • Spaceman

    Lekkere geile Italiaanse wijven de mooiste vrouwen op aarde

  • Christina

    ITALIANS DO IT BETTER …. (REMEMBER)