Hier worden vrouwen pas écht geil van!

Schermafbeelding 2014-05-17 om 21.17.11Iedere man wil het weten: waar krijg je een vrouw nou écht geil mee? Wanneer is een zachte hand vereist en wanneer juist een zachte? Nou, ik heb verhelderende inzichten! Uit een onderzoek naar de effecten van lichte aanrakingen, druk en vibratie bij jonge vrouwen is het volgende gebleken: – De nek blijkt het meest gevoelig voor lichte strelingen, – De tepels zijn het meest gevoelig voor zachte druk en – De clitoris houdt het meest van vibratie van alle vrouwelijke lichaamsdelen.
De onderzoeksmethode leidde tot enige ophef. De vrouwen moesten zich namelijk uitkleden en op een tafel gaan liggen met een deken om zich heen gewikkeld. Verder werd aan de jonge vrouwen gevraagd om een bril op te zetten, waarna ze een blinddoek voor kregen.
Vervolgens kregen de vrouwen via allerlei instrumenten tal van aanrakingen te verduren om uit te vinden wat de effecten waren op het lichaam. De resultaten waren misschien enigszins voorspelbaar, maar de onderzoekers denken met de bevindingen verder te komen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer