77.2% van de vrouwen krijgt orgasme van minnaar

Schermafbeelding 2014-08-02 om 12.16.29En? Heb je gisteren een fijne Dag van het Orgasme gehad? En klaargekomen? AshleyMadison.com deed een onderzoek onder haar leden wereldwijd over Het Grote Klaarkomen. Van de 41.976 deelnemers gaf maar liefst 77,2% van de vrouwen toe vaker een orgasme te krijgen met hun buitenechtelijke minnaar dan met de eigen partner. Grote kans dus dat jij ook tot de gelukkigen behoort. “Bij het begin van een relatie of vlak na een huwelijk is de sex vaak geweldig,” zegt Noël Biderman, CEO en oprichter van AshleyMadison.com, “maar na verloop van tijd gaat het sexleven vaak de ijskast in. Het is niet ongebruikelijk dat partners bijna geen sex meer hebben. En wanneer ze toch tijd voor elkaar vinden, blijven de dagelijkse beslommeringen ze bezig houden; kinderen, financiën of dat keukenrekje dat nog opgehangen moet worden. Bij een affaire bestaan die beslommeringen even niet. Dan draait het om passie, fantasie en opwinding. Zowel mannen als vrouwen kunnen even ontsnappen aan de dagelijkse stress. Wat uiteindelijk leidt tot een beter sexleven.”

Het onderzoek ontdekte ook een omgekeerd ‘Orgasme Gat’ bij buitenechtelijke relaties. Normaliter denken mannen dat hun vrouw of vriendin vaker klaarkomt dan de vrouwen in werkelijkheid aangeven. Iets meer dan twee derde van de mannen (67,3%) geeft aan dat zijn minnares is klaargekomen tijdens hun laatste vrijage. In werkelijkheid geeft 77,2% van de vrouwen aan een orgasme bereikt te hebben met hun minnaar.

Meer details van het onderzoek:

Fake it ‘till you make it – 73% van de vrouwen en 41% van de mannen hebben wel eens een orgasme gefaked. 85% van de vrouwen denkt dat hun partner niet kan ontcijferen of ze wel of niet klaarkomt.
Geen idee – 66% van de mannen geeft ook daadwerkelijk aan dat ze geen idee hebben of hun partner is klaargekomen.
Tevreden minnaressen – 77.2% kwamen klaar met hun minnaar tijdens hun laatste sexpartij. 77% van de vrouwen gaf aan dat dit kwam door een mix van orale en vaginale stimulatie.
Happy wife, happy life – 85% van de vrouwen gelooft dat hun affaire het gemis aan sexuele spanning heeft opgelost waardoor e uiteindelijk een betere band hebben met hun echtgenoot.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer