Patty met vrouwenmishandelaar naar exvriendinnetje

http://www.rtl.nlIk moet altijd erg om haar lachen, maar ze zou de laatste op de wereld zijn die mij mag helpen schoon schip te maken met mijn liefdesleven van lang geleden. Maar blijkbaar heeft Nederland er wel behoefte aan, want vanavond kunnen we vanaf 22.00 uur op RTL-5 kijken hoe Patty in haar nieuwste programma Lieve Patty relatietherapeut speelt.

Ze heeft nog geen een relatie tot een goed einde weten te brengen en ze heeft ze in alle soorten en maten gehad. Dat maakt haar een expert. Nadat zij eerst zelf de wrakstukken van haar liefdesleven had opgeruimd, gaat ze dat nu doen voor anderen. Ik heb al een klein voorstukje gezien. Patty praat met een groot stuk low-life over de mishandelingen die hij heeft uitgevoerd op zijn toenmalige vriendinnetje. Hij zat er nogal mee en wil het nu toch rechtzetten. Blijkbaar slaapt hij slecht. Da’s dan jammer, daar had je toen maar bij stil moeten staan JOCHIE! Hier zal zo’n meisje behoefte aan hebben! Ze liet weten echt te hebben gevreesd voor haar leven. Het zag er naar uit dat ze de zaken nu weer op de rails had, maar haar ex komt er –samen met Patty- nog een schepje bovenop doen. Het hele verhaal wordt weer opgerakeld en het meisje wordt weer een paar tredes teruggezet op de verwerkingsladder. Maar ach, wat maakt het uit; WE HEBBEN TV MAN! Uiteraard ga ik kijken.

En wanneer gaat iemand haar zeggen dat er teveel botox in haar hoofd zit???

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer
  • karin

    hoi hoi,

    ik moet toegeven het was wel effe heftig toen ze voor me deur stond maar of ik nu weer een paar tredens naar beneden ben gegaan das niet het geval doordat ik het zelf ook heb laten uitzenden ben ik er juist wel sterker door de verwerking heen gekomen(zelf zou ik nooit naar een progamma schrijven maar das ten tweede) en heb ik de kracht gehad om het rechtuit tegen hem te zeggen dat hij me met rust moet laten voor heel wat kijkers, want wie weet had hij me nu nog wel lastig gevallen maar door dit is nu alles KLAAR en kan ik het voorgoed achter me laten en verder gaan met mijn leven!! dus vraag eerst aan de persoon zelf hoe die er tegen overstaat dan zelf te oordelen. En er kan veel over patty gezegd worden maar ze heeft me wel goed opgevangen en laat haar zelf haar leven lijden oke waarom weet iedereen het altijd beter te vertellen over anderen dan over zich zelf?
    iedereen in hun waarde laten en respecteren hoe ze het ook doen in ander mans ogen deugt het toch nooit…

    gr. karin

  • Hester

    Jeetje, wat stoer dat je reageert! Knap dat je de confrontatie bent aangegaan. Ik vond dat hij het na alles niet van je had mogen vragen (ik vond het redelijk egoïstisch namelijk, hij wilde weer verder en daar had hij jou nog even bij nodig), maar je hebt het fantastisch gedaan. En ik ben blij dat je steun aan Patty hebt gehad. Succes met je leven , ik wens je al het geluk (en de leukste man!)

  • karin

    hoi hoi,
    Dank je wel!!
    En het komt vast en zeker wel goed met mijn leventje! we moeten door…en tja daar had ik hem niet bij nodig!!!Kijk dat hij spijt heeft dat zal wel, maar dat had die wel veel en veel eerder moeten bedenken toch.

    gr karin