Tyra Banks gruwelijk aangekomen

Supermodel Tyra Banks heeft voor haar programma The Tyra Banks Show een pak aangetrokken waardoor ze een vrouw van een slordige 175 kilo werd. Ze wilde wel eens weten hoe dat voelt, veel te dik zijn. En hoe je gediscrimineerd wordt als je zo zwaar bent. het resultaat vond Tyra schokkend. Ja, da’s andere koek dan altijd maar de meest perfecte zijn….

Het was een van de zwaarste (waarschijnlijk letterlijk en figuurlijk) dagen uit haar leven. Ze werd al binnen enkele seconden op straat uitgelachen en nagewezen. Blind dates liepen uit op een drama. Die mannen hadden eens moeten weten dat deze dikzak haar velletje af kon gooien! Ze zeiden nee tegen niemand minder dan Tyra!!! Het supermodel had niet verwacht dat het zo heftig zou zijn.

Voor een hoop Amerikanen is Tyra’s pak dagelijkse kost. Maar helaas kunnen zij het niet naast hun bed leggen of in de kast hangen. Tyra wilde in haar show duidelijk maken hoe heftig een dergelijk leven is. Nou, dat is heel sociaal van je Tyra. Dank je wel.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer
  • Ik woon al langere tijd in Canada en zie de dames die Tyra Banks speelt hier elke dag keer op keer over straat lopen. Ook Tyra kunnen we hier volgen op ABC. Het is heel nobel dat Tyra dit probleem zo bespreekbaar probeert te maken maar het doel ontgaat me. Want in haar show is ook te zien dat mensen haar hielpen als zij in een ‘noodsituatie’ zat dus een beetje zwart/wit wordt het wel gebracht.

    De ware reden voor vetzucht en obesitas in Amerika en Canada is in werkelijkheid de food industrie en leuk is het niet: maar de onderlaag van de bevolking heeft vaak niet de capaciteiten om het eigen eetpatroon te doorbreken. Het gevolg hiervan is dat je in de shoppingmalls geregeld stinkende etende dikkerds tegenkomt die schreeuwen of overal staan te roken. Begrijp me goed: in Nederland kom je deze mensen ook tegen, alleen zijn ze niet zo dik. Hier krijgen ze er nog een extra dimensie aan toegevoegd waardoor ze nóg meer outcast zijn geworden.
    En dat durft juffrouw Banks niet voor te schotelen. Er zitten namelijk bar weinig adverteerders voor en na haar programma.