Zelfbevredigingsfestijn onder Big Brother-lakens

Dido laat vriendinnetje Nathalie weten het model van haar schaamhaar een beetje bij te gaan werken. Mogelijk handig met Hitsige Roel zo vaak zo dicht (onder de dekens) in de buurt. Naar Dido’s zeggen is er nog niets gebeurd. We geloven haar maar. Nathalie ziet haar kans schoon deze schaamhaaronthulling van Dido aan te grijpen voor een openhartig gesprek. En niet veel later volgt een openhartige zelfbevredigingspraatsessie.

Dido heeft Nathalie betrapt, ze lag namelijk flink te bewegen in haar eentje onder de lakens. Dido geeft zelf ook toe er zo nu en dan eens naar te grijpen. Tussen haar en Roel loopt de spanning ook steeds hoger op. Maar hij mag niets… Dus moet ook Roel er zo nu en dan een rukje aan geven. Zelfs een beetje droogwrijven laat frigide Dido niet toe, zo valt te lezen op de site van Talpa. Het mag duidelijk zijn: ergens gaat ze overstag. Want wij weten allemaal dat als we de zaak beneden ineens moeten stylen er negen van de tien keer een bijzonder evenement voor de deur staat…. En de nieuwe nominatieronde zal het niet zijn! Roel, succes!

Extra: U bent vrouw?

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer
  • Ome Koos

    Dat stylen van Dido (haar muts scheren zoals Ome Koos het zegt) dat heeft volgens mij niks met een aanstaand sexavontuurtje te maken.
    Ik zie haar al weken lang dat doen als ze onder de douche staat…(of zit)
    (Zelfs Naat en Linda deden dit al vaker volop in beeld.)
    Joost stond er al eens bij en zei met eigen woorden (nadat Dido met scheren klaar was)
    “Ga je nu je k*t wassen???…Dan had ik m’n l*l ook wel kunnen gaan wassen.”….hahahahaha die Joost.
    Maar dat er meer gebeurt onder die dekens dan dat wij weten is één ding wat zeker is.