Domste stel ooit , The Newlyweds, uit elkaar

Na drie jaar huwelijk gaan zangeres Jessica Simpson en Nick Lachey scheiden. Dat heeft het Amerikaanse boulevardblad Us Weekly donderdag op de website gemeld. Ooit hun programma Newlyweds gezien? Nou, heel veel dommer dan die twee lopen er niet rond. Vooral Jessica heeft de inhoud van een kikkererwt.

Het Amerikaanse stel heeft de scheiding in een gezamenlijke verklaring bekendgemaakt. Lachey en Simpson benadrukten dat ze het besluit in gezamenlijkheid hebben genomen.

Simpson en Lachey verwierven internationale bekendheid door de realityserie MTV’s Newlyweds. Ook speelde Simpson de rol van de bevallige Daisy Duke in de bioscoopversie van de televisieserie The Dukes of Hazzard. Het is voor ze te hopen dat er nog wat eencelligen rondlopen die ze aan de haak kunnen slaan. Anders zijn ze gedoemd de rest van hun leven met de gevolgen van hun tv-optredens te leven.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer
  • herman

    dat is een belediging voor de kikkererwt!

  • Marrio

    Respect voor Nick !!

    Dat hij het zo lang heeft volgehouden..

  • Hester

    Misschien wel… Een kikkererwt kan vast op een manier een bijdrage leven aan de maatschappij. Van haar is dat nog maar de vraag.
    En inderdaad: alle respect voor Nick. Alhoewel ik denk dat het vooral is gelukt doordat ook hij een groot deel van zijn hersens mist.

  • Blanca

    ach ik vind haar wel leuk.. ze is zo heerlijk ongecompliceerd

  • Hester

    Ja, maar wel heeeeeeeeeeeeeel triest….