Voorlopig-een-na-laatste Gooische Vrouwen

Ik ben nog steeds net zo enthousiast in het begin over Talpa’s hitserie Gooische Vrouwen. Een geweldig uurtje sitbackandrelax vol waanzin en hysterie. Word ik helemaal blij van. Vanavond de een-na-laatste aflevering. Voorlopig dan. Wat John zal ons vast niet lang zonder het wel en wee van de rich and famous laten zitten.

EN wat het nou zo leuk maakt? Geen idee. Het is lekker banaal, over the top en ver van je bed. Van mijn bed althans. Het is lang geleden dat er iemand dood in mijn zwembad heeft gelegen. Sterker nog; volgens mij is het nog nooit gebeurd. En dat een vriendin een cheque van ruim een ton voor me uitschrijft is ook zeldzaamheid van het ergste soort.

Nog nooit een aflevering gezien? Schaam je en kijk vanavond. Of op de site van Talpa. Na volgende week begint de koude winter pas echt….

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer
  • herman

    ik heb het vanavond gemist, was naar Franz Ferdinand. Kun je me even bijpraten?

  • Hester

    Even bijpraten: uiteraard! Cheryl heeft ene telefoonlijst opgevraagd en Martin blijkt toch schaamteloos zijn achtergrondzangeresje te naaien. Drama uiteraard. Combineer dat met de ellende van Evert (wil scheiden) en Willemijn, Anouk (biedt tijdens Willemijns veiling van o.a. alle spullen van Evert grof voor een man) en Tom en Claire wiens overleden echtgenoot seks had met mannen en je hebt een avond genot.
    Tom troost Cheryl terwijl Anouk op hem wacht met een diner om hem weer terug te winnen. In diezelfde tijd hangt Martin met 2000 rozen in een vliegtuigje boven het huis. je begrijpt; Tom en Cheryl pakken samen flink uit, Anouk blijft zitten met het eten en terwijl ze liggen na te hijgen knallen er 2000 rozen in de tuin.
    Ach Herman, dit is toch feest zoals het hoort?

    Ik gok: Cheryl zwanger van Tom. Want we weten inmiddels: zingen kan ie, maar zijn zaad sucks. Martin krijgt het dus lastig….

  • nica

    op talpa.tv kan je gewoon alle afleveringen nog een keer zien..