Gooische Vrouwen: Cheryl zwanger van Tom?

Zojuist gaf ik in deze weblog een update over de zevende aflevering van Gooische Vrouwen. Ik eindigde met een voorspelling; graag jullie mening erover. Ik gok dat Cheryl de laatste aflevering een testje zal moeten doen. En dat het erop gaat lijken dat de babykamer eindelijk gevuld gaat worden. Maar niet met de baby van Martin…

Want wij weten inmiddels allemaal dat het zaad van Martin verre van optimaal functioneert. Jammer alleen dat Martin het nog niet weet. Persoonlijk had ik het hem wel voor zijn voeten geslingerd op het moment dat ik erachter zo komen dat hij dat suffe zangeresje nog regelmatig nam. Maar Cheryl niet. Cheryl is te lief. Maar toch niet zo lief als we dachten….

Want terwijl Martin zijn slippertjes goed maakt met 2000 rozen, kruipen Tom en Cheryl onder de lakens. (Go girl, goede keus!) En ik gok, dat het zaad van Tom wel werkt…bij Cheryl.

Sla ik door? Beetje wel hè?

Aflevering 7 gemist? Kijk!

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer
  • Karine

    Nee hoor, je slaat niet door. Ik durf er ook wel op te wedden.
    Leuke weblog heb je trouwens!

  • iemand op mijn blog schreef figurant te zijn geweest, en dat de laatste aflevering eindigt met een baby-party. het kind komt er dus. het is me alleen onduidelijk of deze laatste aflevering tot het eerste of het tweede seizoen van Gooische Vrouwen behoort.

  • Hester

    Karine: Dank je! En gelukkig dat jij het ook denkt… :)

    Ze stond ook na het goedmaken met Matin met haar hand op d’r buik. Subtiel hoor, van Talpa….

    Herman: fijn, deze inside info. Het is dus zo. En nou jullie: van wie zou je zwanger willen zijn; Martin of Tom? (Ik heb Tom (Daniël) een keer op een premiere gezien; WAT is die lekker zeg. Mijn keuze is dus duidelijk: Als ik Cheryl was zou ik me laten bevruchten door Tom.