Finale Big Brother: wie wordt er ‘loaded’?

Ik moet zeggen dat bij mij de spanning en de nieuwigheid er inmiddels een beetje af is. Keek ik in het begin nog meerdere malen per week, zie ik het nu hooguit een keer per week. Big Brother, vanavond de grote ontknoping. Dat gaat de keer worden dat ik déze week kijk!

De baby was het hoogtepunt. En toen bleek dat we daar niet eens naar mochten kijken was de grootste lol eraf. De mensen die nu nog in het huis zitten hebben weinig leuks te melden en zijn dringend toe aan een echt leven. En daar dan iedere avond weer naar kijken: ik ben afgehaakt.

Maar vanavond kijken hoort er natuurlijk bij. Ik heb geen echte voorkeur. Ik vind Roel wel een grappig ventje. Lieske is een beetje een zeikerdje. Ach, ik zie het wel. Er zal gezapt worden. Want Bridget en Ruud zijn in combinatie verre van kijkcijferkanonnen. Vooral Ruud heeft zich meerdere malen behoorlijk voor lul gezet door zijn gebrek aan presentatietalent. Ruud, wat mij betreft einde oefening voor Big Brother voor jou. Ga maar weer lekker achter je CD-speler hangen. En Bridget, ga jij maar verder met Katja. Want jullie Battle was wél bijzonder vermakelijk.

Nog voorspellingen hier?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer