Finale Big Brother ronduit stuitend

Wat een ongelooflijke misser is Ruud toch. Altijd lachen op de radio, maar als presentator van een tv-programma is er maar een woord voor: STUITEND. De prestatie van Ruud en Bridget wordt qua kwaliteit overtroffen door Nol en Vanessa wanneer zijn een Super Shark Steam Blaster aanprijzen. En dat is al niet best. O ja, Joost heeft gewonnen…

Inderdaad; je zou er bijna helemaal aan voorbijgaan dat Joost Studentikoos de winnaar van Big Brother 2005 is. De bankemployé strijkt een behoorlijk bedrag op waar hij slechts 121 dagen van zijn leven voor in een huis heeft moeten zitten. Terwijl Joost hysterisch door de studio huppelde, zat Roel in afwachting van de ontknoping in het huis. Tij voor Roel was er echter niet, Talpa kon niet uitlopen op het schema, en dus werd het programma redelijk abrupt afgebroken. Applaus voor J. de Mol.

Eén grote tegenvaller, die finale. Op National Geographic was tegelijkertijd een uitzending bezig over mieren. Duizend keer interessanter en een stuk spannender dan deze ontknoping. Misschien moet John daar iets mee gaan doen, met mieren. Of ben ik nou aan het mierenneuken?

facebook share facebook share

17 Reacties // Reageer
  • mier

    mierenneuker

  • Gerda

    Zeur niet zo zeg. Roel verdiende het om zo af te gaan. Hij behandelde andere bewoners ook als stront. NET GOED!!!!! Luie slome zak dat ie was.Finale was leuk.

  • Hester

    Je zou een een mierenkolonie moeten bekijken op National Geographic: dan weet je pas wat ECHT leuk is!

  • seopson

    idd een luie ass die niet beter verdient

  • Dido

    Jullie vent is zeker net zoals Roel !!
    Daarom reageren jullie zo……..

  • brother robbie

    OK MENSEN
    ALLEMAAL ZOVEEL MOGELIJK E-MAILS NAAR DE MOL STUREN OM EEN EXTRA UITZENDING AF TE DWINGEN WAARIN RECHTGEZET KAN WORDEN WAT WIJ,TROUWE KIJKERS VAN BB, HEBBEN MOETEN MISSEN.
    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

  • Jacqueline

    Hallo,

    Ben er inderdaad mee eens dat die finale een tegenvaller was. Vooral het eind en Ruud. Wat een afgang bij zijn “diepte-interviews” zeg, vooral bij Tanja ging hij volledig de mist in!
    Jammer.
    En dat eind was ook helemaal niks.

  • marja

    roel en natuurlijk dido waren voor mij absolute winnaars en hoe roel gisteravond behandeld werd is echt schandalig. het finalefeest hebben de kijkers ook niets van gezien. dit is voor de kijkers toch ook leuk om te zien ?

  • Ivon

    Het is onmenselijk hoe talpa de live uitzending heeft afgebroken. Moet er niet aan denken om zelf daar in afwachting op de bank te zitten. Dit verdiende Roel niet, vind het echt schandalig dit noem ik geen tv maken zo gevoeloos. Kijk je regelmatig naar het huis volg je alles en dan word je zo als kijker afgescheept met een bittere einde. Niet leuk voor Roel en Familie en vrienden als voor de kijkers. Talpa gefeliciteerd met deze mega blunder, en zet Ruud nooit meer achter de schermen ieder zijn vak niet voor hem geschikt totaal niet lollig walgelijk gewoon.!!!!!!!

  • Ria

    Helemaal mee eens Esther,ruud is gewoon een klungel eerste klas en dan dat hoofd vreselijk.
    en aan de finale heb ik me een partij lopen ergeren hoe ze met Roel om zijn gegaan.
    Het was niet mijn favoriet(dat was Ingrid)maar zo ga je niet met mensen om.
    Op een prikbord van BB is er ook een mail verstuurd na Talpa.
    Maar daar krijg je waarschijnlijk ook geen antwoord meer op
    Ik wens jullie een fijne kerst en oud en nieuw toe

  • janet

    Ik heb de presentatie van BB – de liveshows altijd ‘knudde’ gevonden. Zo giga rommelig, dat daar de aandacht meer naar uitging dan BB opzich. Ruud is een radioman, Bridget is een BNNer. Ze vinden zichzelf te leuk om een ander te laten stralen. Dat is alleen nog de presentatie.

    De afgelopen finale was een ramp. Het was logisch dat het uit zou lopen, dus waarom de programma’s daarna niet schrappen? In plaats daarvan moest de BB finale ingekort worden. Logica gebied dat het dan echt een puinhoop wordt, mits je goeie presentatoren hebt, die onder druk nog steeds goed kunnen presenteren en presteren. Het was een absolute aanfluiting. Niet alleen hoe Roel afgevoerd werd (het gaat niet eens om Roel, maar de manier waarop). Maar ook de inhuldiging van Joost. Wauw, wat een snertvertoning.

    Het blijkt keer op keer maar weer dat Talpa gewoon een klungel omroep is.
    J. de Mol dacht J. van den Ende te kunnen evenaren. Hij komt nog niet eens in de schaduw van Joop. Zelfs Reinout Oerlemans doet het beter.

  • mariette

    IK WIL MIJN GELD TERUG!
    Ik heb zitten wachten op de grap…. dacht nog een lichtje in de duisternis te zien toen de bouwvakkers kwamen, was dit domme einde dus tóch opgezet en zou er nog iets komen? Niet dus. Na maanden BB-huis, op 2 procent na de populairste, mag je met stille trom langs de achterdeur vertrekken… Kan het nog erger? Ja hoor, dat Ruud je (was dit gedeelte niet ingestudeerd ofzo?) nog even koel de volgende gedenkwaardige woorden toespreekt; “je hebt verloren” (duh…)
    Ruud als mede’presentator’ is trouwens ook een aanfluiting die in het rijtje ‘Patty Brard’ kan. Wat een onvoorbereid, ongemotiveerd a-professioneel stuk vreten is dat zeg! In tegenstelling tot Bridget die de boel dubbel en dwars goedmaakte. Je hebt duo’s die elkaar aanvullen (de een is dom, de ander redt dit en je krijgt een grappig effect) maar Ruud geeft geen meerwaarde aan de presentatie wat mij betreft. Fijn om hier even mijn ei kwijt te kunnen, er zijn belangrijkere dingen ik weet het, maar vind je het gek dat mensen boos zijn…wat een geld dit programma binnen haalt, (we hebben het niet voor niets om de 5 minuten moeten aanhoren; ‘wil je weten hoe je kunt stemmen op jóuw favoriete bewoner? sms of bel…) en wat denk je van de reclame inkomsten?!?!?!?!) dan verwacht je toch minstens tot aan het EINDE waar voor je geld! Wij zijn de klant, en we betalen jullie niet voor deze wanprestatie! Kans bekeken Big Brother, deze klant ben je kwijt!
    fijne kerst aan iedereen!

  • mier

    op 2 procent na de populairste, mag je met stille trom langs de achterdeur vertrekken…

    inderdaad

  • annelies

    De finale was een grote aanfluiting. Na zoveel maanden trouw kijken zo’n afgang,en dan die arme Roel. Had Dido hem laten halen! De vorige BB’s dat waren tenminste finales, de een-na-laatste gewoon onthaald in de studio en de finalist met vuurwerk naar buiten, en dan konden we ook nog nagenieten van het weerzien met elkaar in de party daarna. Dit was echt een koude douche.
    Bravo John de Mol !

  • juul

    Ik heb genoten van BB 5. Vond Joost ook een terechte winnaar. Ik zit echter nog steeds te wachten op het einde. Ik was geen fan van Roel, maar dit slaat echt nergens op. Om iemand daar zo voor lul te laten zitten.
    Ik hoop echt dat er nog een extra uitzending komt, waarin ze laten zien hoe Roel het huis uitkomt en hoe zijn ouders en Dido hem met open armen ontvangen.
    Over de presentatie wil ik kwijt, Bridget mag dit blijven doen, maar haal die Ruud van de buis. Er zijn toch wel andere geschikte presentatoren die dit kunnen.
    Tot zover, ik wacht in spanning op de nabeschouwing.

  • michel

    Ik vond het einde van de finale ook schandalig. dat joost heeft gewonnen ok. en roel is gewoon roel maar om hem en öns”zo te laten zitten zonder normaal einde . hoe is het tussen dido en roel hoe gaat het verder met joost enz enz talpa jullie zijn ons minstens 1 extra uitzending schuldig. verzamel alle bewoners maar bij elkaar en laat ze maar vertellen wat zij ervan vonden en hoe het nu met hun gaat !!!!

  • sandy

    ik vond de finale ook helemaal niet leuk. Ik was fan van roel, ook wel van Joost, maar Roel verdiende dit niet. iedereen komt met een luid en groot applaus naar buiten en hij mag door de achteruitgang eruit en niemand die ziet hoe hij in de studio onthaald is. Echt schandalig. Was echt een domper op de de hele reeks van bb5 wat wel heel leuk was, maar afgenknapt werd door de finale