Big Brother Dido in lingerie voor de lens van de FHM –fotograaf

Het kon natuurlijk niet uitblijven: als je al seks hebt gehad voor de camera is de stap naar (half)naakt poseren eerder een stapje terug. Dido, dé Dido van Roel, zal in het februarinummer van het tijdschrijft For Him Magazine (FHM) in lingerie te zien.

De 24-jarige Heemsteedse deed in 2004 mee aan de verkiezing van ‘buurmeisje van het jaar’ in het blad. De deelname aan Big Brother was reden voor FHM om haar nu te polsen voor een pikante fotoreportage. Ineens is ze interessant!

Dido, die naar het schijnt trouwens ook plannen heeft om met mede-BB’er Roel te gaan samenwonen (ook al weer zo’n kleine stap na het hokken in het BB-huis), vertelt in een begeleidend interview over haar verblijf in het televisiehuis. Ze stelt dat ze de enige was in het huis die ‘niet zoveel huilde en zich niet aanstelde’. De ex-BB’er schaamt zich wel voor de opnames die zijn gemaakt van haar vrijpartijen met Roel. En terecht. Ranzige zooi daar onder die dekens!

‘Daar kan ik zelf niet naar kijken, hoor. Dat iedereen dat heeft gezien. En gehoord trouwens, want die geluiden zijn eigenlijk nog veel erger. Dat is echt smerig, joh!’ Heel mooi gezegd meisje!

Bron: Novum Nieuws

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer
  • an zaat

    ik vind ingrid liever en mooier , dus wat mij betreft had ingrid ook wel eeen mooie reportage kunnen maken

  • Rob

    Wat mij betreft mag ze ook wat DVDtjes maken, Dido is super!

  • Emma

    Wat een onzin! Ingrid is lang niet zo mooi als Dido en bovendien is ze een valse roddeltante zonder eigen mening, die niks kon zonder haar heilige Chantal. :-(