Live bij Idols Live

Vrijdagmiddag een voicemailbericht. Collega Herman (van zappen.blog.nl): ‘Hester, dit is Herman met de vraag ‘wat trek je morgenavond aan…’, want als je tijd hebt gaan we naar Idols.’ Uiteraard is er tijd! Zo zat ik dus gisteren bij Idols.. Ik heb mijn ogen uitgekeken. Ik zit niet helemaal in het gebeuren maar ben of voor Floortje (gaat toch winnen en heeft zelfde naam als mijn dochter) of voor Raffaëlla. Er gefundeerd is mijn voorkeur niet.

Herman en ik hadden prima plaatsen tussen de nodige hysterisch krijsende tieners en moeders die er met hun grote-maten-mode nog hip proberen uit te zien. Ik was er vooral druk mee voor mijn dochter een ballon met de naam Floortje erop te bemachtigen. Herman en ik waren (door het fashionably late binnenkomen) opgescheept met een Ellen-ballon en tja…Ellen doet het niet helemaal voor ons.

We zakten onderuit met was misselijkmakende M&M’s en een sapje en stoorden ons aan het overdreven acteerwerk van Chantal, de publieksopjutklapgeit met non-humor en de sukkelige houding tijdens de comercial-break van Martijn. Ondertussen scanden we wat mannen in de zaal en voorzagen we ze van commentaar. De optredens waren leuk. Niet allemaal even goed, maar zeker niet slecht. Maar ik ben geen kenner. Alhoewel ik zo op de plek van Henk Jan (wat een karikatuur van zichzelf is deze man. Ik hoop zo dat hij zichzelf met een korreltje zout neemt en de lol van zijn eigen waanzinnigheid inziet…) zou kunnen zitten. Bij de eerste blik op de witte outfit en de kop van Maresha zei ik Herman: ‘Die ziet eruit alsof ze zo uit Volendam komt.’ Henk Jans commentaar. ‘Je maakte er een karikatuur van Annie Schilder van…’

Kijk, en dan zou ik mezelf toch wel weer een kenner willen noemen….

Maresha eruit. Kunnen Herman en ik mee leven. Waar Herman het moeilijker mee had was de aanwezigheid van Jim wat bleef bij een ontmoeting op grote, grote afstand.

Maar ondanks het niet ontmoeten van Jim was de avond geslaagd. De Floortje-ballon bemachtigd, bijkletsen met Herman en een ontmoeting met honderden hysterische mensen: that’s my kind of saturday-evening!

facebook share facebook share

12 Reacties // Reageer
  • floortje

    zo, die herman lijkt me echt een toffe gozer! is ie nog vrij?

  • Hester

    Ach Floortje, wat zal ik zeggen… Heb je een snorkel?

  • Ja beste lezer, hier het gezelschap van Hester gisteren. Uiteraard behoeft Hesters verhaal enige uitleg.

    Het laatkomen bijvoorbeeld, was volledig te wijten aan het feit dat Hester zich de file in liet slurpen en haar auto parkeerde aan de andere kant van het mediaparkt. tja, ze weigert hardnekkig om met de trein te komen. dat deed ik vorige week, had toen een prachtplek!

    Verder heeft Hester zich de hele avond geïrriteerd aan een jonge moeder rechts van ons, die keurig in de maat meewiegde op de muziek. ‘Herman, als ik er ooit zo bijzit, wil je me dan een spuitje geven?’, vroeg Hester aan mij. Wat haar het meest dwarszat, was het feit dat die vrouw een halve hak droeg; niet hoog, maar ook niet laag. Waar een mens zich druk om kan maken.

    Tot slot zat Hester de hele avond te kwijlen op een man voor ons, ik schat eind dertig met zijn dochters (of vriendinnetjes van dochters) op stap was. Dat terwijl Hester toch echt een vent op haar heeft wachten thuis.

    @ Floortje. Ja, ik ben nog single. En snorkelen is één van mijn grote hobby’s (om de reactie van Hester even te verduidelijken)

    groet aan allemaal, herman

  • nog een aanvulling op bovenstaand: de naar binnengesmokkelde mixdrankjes van hester waren wel subliem!

  • Hester

    HAHAHA! Herman, je bent een varken. En Floortje: laten we zeggen dat Herman ook een groot fan is van de Fregglegrot.

  • toffe tv-serie idd

  • Wim

    Bedoelen jullie niet Jamai?!? Of was Jim er ook bij, want op TV was Jim niet te zien alleen Jamai was te zien

  • Hester

    Tja, dat is het voordeel van ‘erbij’ zijn… Dan zie je Jim OOK!

  • Wim

    haha, das waar ja wel gaaf eigenlijk

  • frederique

    oooh, hij houdt van de Snorkels en The Fregles? Dat keek ik vroeger ook altijd! Herman en ik zijn vast evenoud, wat een moordgozer moet dat zijn.

  • Hester

    Ja, Herman is erg leuk…
    Maarre k denk dat hij hele andere associaties heeft bij de Fregglegrot en de snorkels. Ik althans wel, in combinatie met hem!

  • Floortje

    Haa
    Waarom staat mijn naam sow vaak op de site ?
    Ben ik misschien beroemd feworden ?

    Heet Floortje Emelie Swann en ik ben 9 jaar.
    en waarom staat mijn broertjes naam ( Herman van 7 ) ook op de site ?
    En de groetjes van mijn zus Simone ( 12 )

    Dag cuuts