Jerney en Henk-Jan iedere vorm van fatsoen voorbij

Vorige week zat ik nog op de tribune van Idols, deze week lag ik in bed met een mega-verkoudheid. Het kan raar lopen. De tv is zelfs uitgebleven. Maar uiteraard is ook mij het belachelijke commentaar van Jerney en Henk-Jan op Rafaëlla ter ore gekomen. WAT EEN WAANZIN! Deze mensen hebben voor mij gisteren echt bewezen geen flikker fatsoen in hun donder te bezitten.

Daar sta je dan, zwanger, aan het begin van een mogelijke carrière, voor een zaal met uitzinnige mensen en voor een jury zonder enig gevoel. Want, zwanger zijn; da’s niet zo handig zo tijdens Idols. Sterker nog, het is een kunstje om in de publiciteit te komen. (Ja ja, Henk-Jan, mocht je meelezen, ik betwijfel of je dat kunt, je hebt je uitspraak meteen ontkracht, maar de plaatsing van je opmerking wat uitermate onhandig.)

Zo gelukkig, net zwanger, en waarschijnlijk ook zo onzeker. En dan zo’n bek van de jury krijgen. Voor mij was het klaar geweest. Wegwezen. Genieten van je zwangerschap en als je echt goed bent komt het wel in orde met je carrière. Maar niet bij deze onaardige mensen.

Henk-Jan zet een en ander nog even uiteen in zijn eigen web-log. Een je-plast-ervan-in-je-broek-stukje: "Bij Raffaëla kreeg ik steeds meer de indruk dat ze fake is. En heel oprecht blijkt ze niet te zijn. Laten we even nadenken over de auditie. Het begon dat ze met haar vriend was en verkondigde verliefd te zijn op ondergetekende, hetgeen ze later weer afdeed als een uit de hand gelopen grap." WHOEHAHAHAHA! Wat is er dan Henkje? Kan je ijdele hoofdje dit niet aan?

Voor Aaron was het einde verhaal. Geen Idols vervolg voor hem. Het was een leuke krullenbol, maar blijkbaar toch niet leuk genoeg.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer