Al-niet-meer-Newlyweds: Nick wil centjes van Jessica

De newlyweds -die inmiddels uit elkaar zijn- hebben ruzie. Nick Lachey wil (hoe afhankelijk, wat een mannetje….) financiële ondersteuning van zijn vrouw Jessica Simpson. Dat blijkt uit de papieren die hij voor de scheiding heeft ingediend. De 32-jarige zanger heeft ook gevraagd om zijn juwelen, zijn eigen verdiensten en een deel van hun gezamenlijke bezittingen. Dat laatste is logisch uiteraard. Maar dat je je handje ophoudt bij zo’n dom blondje als Jessica…nee, hoe not done!

Het paar, dat bekend is geworden door de MTV-serie ‘Newlyweds: Nick & Jessica’, was niet getrouwd op huwelijkse voorwaarden. De 25-jarige Simpson heeft aan de rechter gevraagd de wens van Nick niet in te willigen.

Ook over de datum van de scheiding was het stel het niet eens. Volgens Lachey zijn ze sinds 13 december uit elkaar. Volgens Simpson is dit sinds 23 november. Ja, en dan zijn die drie weken toch wel een behoorlijk heftig punt van discussie. Zouden deze mensen er weet van hebben dat er kinderen sterven van de honger?

Lachey, die beroemd werd als lid van de band 98 Degrees, verdiende het meest toen het stel in oktober 2002 trouwde, meldt nu.nl. Maar Jessica werd tijdens het drie jaar durende huwelijk succesvol. De 25-jarige actrice en zangeres zou vorig jaar meer dan dertig miljoen dollar, ongeveer 25 miljoen euro, hebben verdiend. Zij wel!

Ze verdiende het geld onder meer met haar filmdebuut ‘The Dukes of Hazzard’, waarin ze Daisy Duke speelde.

Vorige maand is het huis van het stel verkocht aan tienerster Justin Berfield, bekend van de serie ‘Malcolm in the middle’. Er zullen vast nog meer rellen volgen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer