Bye Harm: Girlpower in Idols

Voor het eerst zal een vrouw Idols winnen. Er zijn namelijk alleen nog maar vrouwen over nu ook Harige Harm het strijdtoneel heeft verlaten. Geheel terecht overigens. Wat een hans worst is dat zeg. Wat moet je nou onthouden? Een paar regels! En keer op keer vergeet ie het. Tja, en dan kun je beter wat anders gaan doen.

Ik begin Floortje overigens steeds meer een tutje te vinden. De enige die de echte Idol-look heeft is wat mij betreft Angelique. Goeie kop, mooi figuur, geweldige stem, leuke uitstraling en niet teveel ‘kijkmijeenseentieneridool-zijn-gebeuren’.

Raffaella valt mij toch een beetje tegen en het is 100% zeker dat Ellen volgende week exit is.

Het zou een leuke verrassing zijn als de gedoodverfde winares het toch niet gaat worden. Het zou leuk én terecht zijn.

facebook share facebook share

13 Reacties // Reageer
  • Eline

    Wat ston, Floortje is hartstikke goed, oke het is terecht dat harm eruit is maar verder niet, Floortje is hartstikke goed en Raffaela en Angelique zijn tutjes, Ellen is ook goed

  • kim

    Hey Eline,

    Ik ben t bijna helemaal met je eens. ik mag raffaela ook niet, angelique is niet slecht, de laatste twee liveshows vond ik haar 1 van de beste. ik ben een ellen fan (haar vind ik de beste, ondanks dat ze al zo vaak op de kruk heeft gezeten) ik hoop dat ze nog heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel ver mag komen, de finale winnen mag natuurlijk ook. floortje is een goede zangeres. vooral het nummer nog 1 kans van vera mann heeft ze gistere subliem gezongen, het commentaar van de jury dat het een tut nummer is is super onterecht.

    ondanks dat ik een ellen fan ben, ben ik toch wel een beetje bang dat ze er volgende week uit ligt, hoop ik natuurlik niet

  • Rick

    Hej jullie zijn 2 tutjes!!
    Als je goed had geluisterd, had je kunnen horen dat Raffaela de BESTE van gisteravond was, zelfs de jury was het hier mee eens!!

    En exit met Ellen, want na 5x er bijna uitgeflikkerd te worden, verdien je het om gewoon te vertrekken!!

  • eindelijk, Hester is ook aan het Floortje-bashen :-)

  • Stefan

    Ik vind floortje niet meer een tutje worden, ma ik vind haar gewoon slechter worden. Na de modulatie fout in de workshop, maar die heeft ze weer helemaal rechtgezet, krijgt ze nu elke week steeds meer commentaar van de jury. In het begin was ik overtuigd dat zij zou winnen, maar Angelique, Raffaela en Ellen worden ook steeds beter, en halen dr in. Voor mij is het echte Idol Angelique. Lekker nuchter, en vind dr ook grappig. Ellen is goed, maar ik ben bang dat ze te weinig fans heeft (ze heeft er wel veel) omdat ze al 5x op de kruk heeft gezeten, maar ze doet het ook elke week beter. En Raffaela is de laatste keer ook top, maar ze heet haar ups en downs. Disco Inferno, Back in love again, All night long, en de laatste 2 waren topperds, de andere iets onde rhaar niveau. Maar houdt ze dit niveau vol, als laatst. Zal ik Raffaela ook nog niet snel van de kaart afschrijven….

  • marjan

    Het is allemaal al bepaald. Floortje zal winnen en heeft ook al haar plaat opgenomen met Henk-Jan.

  • Ananda

    Hee, weet je wat, k ben gewoon al blij dat er een meisje gaat winnen. ALtijd waren het van die sukkels (Jamai en Boris) en hun waren ook allemaal goed voor 1 keer daarna hoor je niix meer van ze. en van die meisjes die nu in de finale zitten hoor je denk meer.

  • Stefan

    Dat van die plaat is dikke bullshit,
    Dat kotm weer van zo’n verhaal omdat ze ene liedjuh vand r gvonden hebben, ma dat komt omdat ze voor Idols al een platencontract had, ma dat het toen vreselijk geflopt was…

  • Floortje ‘nd Ellen fan

    Dat is zeker jullie eigen mening
    Het is terecht dat Harm is weggestemt.
    Ik vind Floortje en Ellen keigoed en hoop dat hun in de finale komen.
    Al denk ik dat Ellen het niet haalt.
    Vergeleken met de rest heeft Ellen al 5x op de kruk gezete…
    MAAR IK BEN ELLEN EN FLOORTJE FAN:P
    Duzz…
    Xxx un Floortje ‘nd Ellen Fan

  • linda

    floortje is echt een vreselijk tutje,een 1 dags idol.

    rafaella doet alleen leuk als de camera op dr staat nepperd

    ellen kan beter in een bluescafe als toiletjufrouw gaan werken of 0900 calgirl

    en angelique helaas eruit de beste n mijn idol 2006!!! topper!

  • linda

    oja die moeder van floortje heeft meer interesse of ze goed in beeld komt dan dat floortje goed zingt aandacht trekker met dr nepborsten!!

  • Rosa en Emily

    laten we het eens over de moeder van Floortje hebben, wat een afgang. Als je zo’n moeder hebt zou ik ook een filmpje maken van mijn schoonouders. en floortje is echt een tutje

  • harmfanforever:D

    ik vind dat over harm echt gewoon matig, hij was harstikke goed en zat altijd lekker in z’n vel en hij kon er toch niks aan doen dat hij adhd had?! maar oke nu is de finale al geweest maar toch moet ik ff reageren.Ik vond het onterecht dat Harm eruit ging, maar ja je had het kunnen voorspellen:( ik wou eerst angelique of floortje eruit hebben en gunde het raffaela of ellen wel om de finale te winnen, maar Ellen vond ik wel een stuk beter dan raf.