Big Brother België heeft ook een zwangere bewoner

Onze olijke benedenburen hebben net al wij in de Vlaamse versei van Big Brother een zwangere zitten. De twintigjarige uit Antwerpen meldde zich spontaan aan voor opsluiting in het huis waar bewoners voortdurend worden gefilmd, meldt RTL Boulevard.

De bevalling is over twee maanden gepland, aldus de Vlaamse tv-zender Kanaal Twee vrijdag. De uitzendingen, geproduceerd door Endemol, beginnen maandag.

Net als in Nederland, zijn de reacties in Vlaanderen afwijzend. ‘Onaanvaardbaar. Het gerecht moet ingrijpen’, zegt professor ethiek Etienne Vermeersch in krant Het Laatste Nieuws. Advocaat Filip van Hende meent dat de vader het recht heeft bij de bevalling te zijn.

Nou mensen, ook hier zijn we er goed doorheen gekomen, dus mak aan met al die ophef.

De twintigjarige Antwerpse zal totaal geen privacy hebben tijdens de bevalling. Het nieuwe Big Brother huis in Vlaanderen is gebouwd zonder deuren of aparte kamers en is grotendeels van glas. Er is slechts één slaapkamer en ook die wordt alleen door glas gescheiden van de rest van het huis. Nog net even iets hysterischer dan bij ons dus.

In Nederland beviel vorig jaar de 27-jarige Tanja van een dochter voor de camera’s van Talpa. Ze meldde zich daarna vrijwel direct voor vrijwillig vertrek uit het huis. Een hoogtepunt van de televisie uit 2005…..

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer
  • Christa

    Waarom niet? Ze kiest er toch zelf voor? En met kamerschermen kom je een heel eind hoor als je privacy wilt creeren voor een bevalling.

  • thierry

    juist van haar keuze maar is ze wel in verwachting met bigbrother kan je van alles verwachten lol