Leugen, bedrog en rechtszaken bij Idols

Het is een vaag verhaal, over het vastleggen van merknamen door Idols, maar dan wél alleen voor Floortje en Angelique. Idols schuift de schuld van zich af en geeft het managementbureau de schuld, maar het managementbureau blijkt gewoon lekker traag te zijn; de namen zijn gewoon al gekaapt door de Brabantse onderneming Mijn Sleutel. Ik zeg; Go Mijn Sleutel, en Idols/managementbureau; schaam je voor het feit dat jullie hiervoor een rechtszaak aan gaan spannen.

Maar waar we natuurlijk ook niet te licht over moeten denken is dat het wel heel frappant is dat Angelique (in mijn ogen toch echt een stuk meer ‘star’ dan de tuttige Floortje) na de bekendmaking van het merknamenschandaal ‘ineens’ werd weggestemd. Ik zie doorgestoken kaart. Idols zou dan dus echt genadeloos zijn in een poging hun eigen bedrog te verdonkeremanen. Want nu Angelique weg is, is de theorie dat de namen voor de gedoodverfde winnaars al vastliggen, ineens niets meer waard. Maar dat zal uiteraard NOOIT worden toegegeven.

Het is in elk geval weer en heerlijke rel. Wat mij betreft meer van dit soort drama’s.

Voor ALLES over Idols: zie zappen.blog.nl. Mijn lieve blog-collega Herman brengt het nieuws nog voor het nieuws is.

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer
  • LALA

    IDOLS is vol van bedrog mensen zoals ik hebben gestemt voor angelique en dan hoor je deze lijn is gesloten vanaf vorig jaar is dit al aan de gang toen men op jaykay stemde werd ook verteld dat de lijn gesloten was toen men besloot voor boris te stemmen werd de stem gewoon keurig doorgegeven Werkelijk Belachelijk

  • Hester

    Zie je wel! Mensen kom maar op met de feiten!

  • roxanne

    Idols is inderdaad bedrog. Serge, die zoveel fans had, bleek ineens niet genoeg fans te hebben. En waarom niet omdat je niet op hem kon stemmen. Idols is zeker doorgestoken kaart.

  • Hester

    Nog meer van deze berichten? Want dan wordt het toch tijd voor een apart bericht hierover…

  • lesley

    jah ik wist het wel het is gwn bedrOg!!!
    enn.. ze zijn gwn rasiste want euhm…eLlen kan er niet eLke keer in blijven
    se willen gewoon 2 nederlander in de finale klaar gOed opletten volgende week gaat rafaella weg !!

  • Meeeeeeer

    Floortje is niet Tuttige ze is Gwoon Floortje!!!! WAt een PrUt Site IS DiT !!! Egt boring