Gorden en Joling weer dodelijk vermoeid op de buis

Het zin van die kleine dingen die je dag helemaal goed kunnen maken. Neem nou het bericht dat mij zojuist onder ogen kwam: ‘Joling & Gordon hebben er weer kracht voor’. De Telegraaf meldt dat het olijke tweetal weer op de buis komt met een flinke dosis ellende en vermoeidheid. Heerlijk!

Gerard Joling en Gordon beginnen vanaf 7 maart weer aan een nieuwe reeks van de Talpa-hitserie ‘Joling & Gordon over de vloer’. Wegens reumatische klachten moest Gordon enige tijd rust houden, maar ‘hij kan weer’, meldt een Talpa-woordvoerder vandaag. En daar ben ik bijzonder blij mee. Wij gaan er hier thuis echt voor zitten. En het is niet zelden dat wij al na de eerste vijf minuten zes kleer de slappe lach hebben gehad en elkaar al 67 keer hebben aangekeken met een dit-kan-toch-gewoon-niet-waar-zijn-gezicht. Want eerlijk is eerlijk; er zullen op deze wereld weinig mensen rondlopen die van moe zijn hun hobby hebben gemaakt en er fors geld mee verdienen.

Gordon & Joling gaan onder meer werken in de dagelijkse routine van de NS, in een vakantiepark en in de eerste aflevering gaan ze aan de slag bij de zeehondencrèche in Pieterburen. Ik kan niet wachten.

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer
  • lisa green

    hallo gorden en joling,
    mijn naam is lisa eryn green.
    ik ben half nederlands en half amerikaans.
    ik ben nog 10 jaar oud.
    ik ben nog een kind.
    ik kijk elke zaterdag naar jullie progama.
    gorden en joling over de vloer.
    ik vind het heel grappig.
    maar alstublieft niet stoppen met het progama.
    want ik vind het een hele leuke progama

    de vriendelijke groeten
    van lisa.

  • cjansen

    ik vind ze verschrikkelijk die gorden en joling vooal die gorden wat een eikel, ik snap echt niet dat daar mensen naar kijken

  • Olga

    Ik heb wel een paar afleveringen gezien. Niet zo veel, maar die ik zag, daar moest ik wel om lachen. Lekker simpele humor en ik met een zak chips op de bank. Effies niet na hoeven denken ;)

  • TESS

    Hallo dan, hej Gorden. Ik zag je vandaag nog. Met je grote hummer. In Laren en ook nog eens op de weg naar scheveningen! Jaja.

  • Ina

    Halo Gordon,
    Word het nu eens even tijd om gewoon
    lekker alles van je af te laten glijden en te denken
    bekijk het maar!
    Ik denk dat het allemaal wel genoeg in de publiciteit.
    Hou de eer aan je zelf toch?
    Ina

  • Great blog. Can’t wait to start my own blog.

  • I enjoyed your blog.

  • theo van doorn

    Beste gorden
    ik theo van doorn heb vernomen van jou op tv
    waarin je zegt opzoek te zijn naar god
    ik theo van doorn ben op zoek gegaan op mijn twaalfde jaar
    wand ik dacht er moet toch iets zijn waar wij als mens
    vandaan komen
    ik kan je vertelen op mijn 42 ste jaar wist ik hoe het in
    elkaar zit ik ben nu reeds 61 jaar en ik moet je vertelen
    het is niet zo maar iets het is groter dan het heelal
    om kort te zijn,ik zou graag met jou in in gesprek komen
    en het aan jou vertelen, het gaat boven alles
    als eerste wil ik je verwijzen kijk eens op internet
    naar, jozef rulof.daar gordon kan je een aantal menselijke vragen
    zien, zoals, wat gebeurt er met me als ik dood ga
    wie/wat is god, kan god de mens verdoemen? waardoor zijn er ziekten op aarde onstaan? waarom is begraven beter dan cremeren?
    waarom zijn er rassoorten op aarde? hoe is ons zonnenstelsel ontstaan? is er daadwerkelijk vuur in de hel? waarom zijn er altijd oorlogen? is astrologie waarheid? waarom is er zoveel leed op aarde? is de bijbel waarheid? heeft de kuisheid van een non of priester wel betekenis? is er leven op andere planeten? wat is de betekenis van de sterren en planeten?wat is lichaam,geest en ziel? waarom zijn er mannen en vrouwen? wat is de betekenis van de wedergeborte? kan de aarde vergaan? hoe zal de maatchappij er over honderdduizend jaar er uitzien? is de mens geschapen zoals in de bijbel staat?is christus wel voor onze zonden gestorven? had christus broers en zussen? waar komen onze uitvindingen vandaan? zullen ziekten oplossen op aarde? waarom mislukken er zoveel huwelijken? bestaat toeval wel? waarom is de ene mens een genie en de ander een pscychopaat? wat is een wonderkind? waarom worden na een oorlog meer jongens geboren dan meisjes? wat is de btekenis van de kraters op de maan? waarom lopen de kerken leeg? waarom is de ene mens gezond en de ander ziek? waarom is de ene mens rijk en de ander arm? waarom leeft de ene mens in het oerwoud en de andere in het blanke ras? komt christus nog wel naar de aarde terug? is er wel een god die het ene leven zegent en het andere straft? wat is godelijke liefde? waarom voeld de man zig vrouw en de vrouw zig man? beste gordon dit zijn maar enkele vragen waarop je antwoord krijgt.en nog duizende meer. ik hoop dat je er meer van wild weten,en je ziet nu dat daar een mondelings gesprek voor nodig is.
    om te vorkomen dat je hierin verdwaald.ik theo van doorn geef je alle antworden. waar je aleen maar gelukiger van gaat worden.
    ik verblijf en woon in hllevoetsluis
    tel 0181310644/ of 0646476808
    vriendelijke groeten van theo van doorn.