We love Lotte!

Het wordt nu wel eens de hoogste tijd voor een bericht over Lotte. Want wat vinden we van Lotte? Ik ben fan. Een beetje. Niet van het soort dat het dagschema aanpast om Lotte te kunnen zien, maar wel van het soort dat met een half oog de serie volgt. Om de dag of een kwartier per keer. Heerlijk. Lekkere televisie. Maar hoe ziet Lotte er nou real-live uit?

Zo dus. Nyncke Beekhuizen speelt Lotte met oerlelijke beugel, kleding, bril en krullen. Voor die krullen schijnt ze iedere dag een uur in de tangen te hangen. Zij liever dan ik. Ze doet het leuk, Nynke. Uiteraard kunnen we niet wachten op de grote onthulling (want ik mag toch wel hopen dat de lelijke eend een mooie zwaan wordt en al die kolerewijven bij Emoda flink op hun bek gaan). Daarnaast ben ik er erg voor dat Lotte Vico’s (Lars Oostveen) hart wint en uiteindelijk met deze lekkere man (wat lacht hij leuk) gaat trouwen. Of samenwonen. Iets waar die takke Marcella (Janna Fassaert) alleen maar van kan dromen inderdaad.

Laat ik me meeslepen? Sorry.

Nog wel even iets over de tijden. 19.00 is te vroeg. Liever een half uurtje later, dan liggen de kinderen op bed. En een herhaling midden in de nacht is te laat, Talpa. Zo komen de kijkers niet aan hun schoonheidsslaapje toe. Dus veranderen die programmering, dat moet geen probleem voor jullie zijn en er is een die-hard-Lotte-fan geboren.

facebook share facebook share

52 Reacties // Reageer
  • tja, een half uurtje later staat Lotte tegenover ONM. bovendien gaat evert santegoeds daar straks uitzenden, mooi aansluitend op RTL Boulevard. Maar ook tegenover SBS Shownieuws. ‘t is nu eenmaal dringen in de vooravond.

    evengoed heb je wel gelijk: ik zou Lotte best willen volgen, maar 7 uur kijk ik nog steeds boulevard.

  • Monica

    Mijn kinderen kijken heerlijk met me mee naar Lotte. Eerst al die bloopers en dan Lotte en jammer genoeg dan schakelen we over naar Flodder.
    Maar ik geniet net zoals jij ook van het eventjes kijken met een half oog.
    Heb het ook niet helemaal gevolgd, maar kan het wel bijhouden

  • Naomi

    voor iedereen die Lotte te Vroeg vind.

    Als eerste wil ik zegge dat Lotte echt heel leuk is!!!! En…ja inderdaad een beetje vroeg maar hier de tip. Bij talpa.nl kun je alle afleveringen die je mist zien. En dat gratis op je eigen tijd. Maak er zelf regelmatig gebruik van. Hoef je dus geen Lotte meer te missen!!!!!!

  • petraanne

    Wow,wat een heerlijke serie!!En inderdaad,omdat ik helemaal alleen wil genieten van dat (korte) halfuurtje.En niet samen met man en 3 zoons wil kijken.Kijk ik alles op de pc.heerlijk dat dat kan bij lotte.tv Ik liep wat achter dus heb van de week 6 achter elkaar gezien.Dat is pas echt genieten.tuurlijk gaat lotte trouwen met Vico,zwijmel,zwijmel

  • chantal

    nee joh, lotte en vico komen niet samen..
    Ik wil de boel niet verpesten, maar Lotte is na een tijdje over haar verliefdheid heen..
    Wel worden Vico en Lotte hele goeie vrienden, en gaat Vico zelfs met Lotte mee stappen zoals echte vrienden doen..
    Lotte krijgt zoals verwacht een relatie met Niek.. en Spijtig maar waar, zal Vico een relatie met Patricia krijgen.. Ook heb ik gehoord dat Marcella met Mark samen komt, maar dat weet ik niet heel zeker..

  • Ik vind Lotte een geweldig leuke serie.
    Het is naar de Columbiaandse serie “Betty La fea” en in het Duits “verliebt in Berlin”. Maar ook andere landen hebben het aangekocht. het is zo herkenbaar, het innerlijk dat telt, de eerlijkheid en de echtheid… uiterlijk is maar schijn!

    Ik las van de andere series dat Lotte wel met haar prins trouwt, (Vico) maar die prins ook slechts een kikker blijkt te zijn.
    Volgens mij is de ware voor haar echt Niek!

    Het is mooi om te zien, dat ook de beauties, Patricia enz zoveel innerlijk leed met zich meedragen. Buitenkant is heel wat, mooie kleren, sieraden, maar ondertussen gescheiden, alleen, en schulden.
    Stukje bij beetje wordt een ieder op de feiten gedrukt dat oprechtheid en eerlijkheid bovenaan moeten staan….

    Zelfs de actrice Nynke is in de serie (interview) op deze feiten gelopen.
    “sta je in de lift met een lelijk persoon, en praat deze ineens tegen je, denk je wel even wat moet die nou van me” bij mooie mensen kijk je er anders tegen aan, dan schrik je van jezelf…
    Zo is het in de wereld zeker… mensen moeten kijken naar de mens achter die buitenkant!

    Ik vind 19 uur prima, 19 uur Lotte/19.30 ONM / 20 uur GTST….. precies vaste prik, ik kan de andere programma’s best missen, maar Lotte niet!

    Lotte wordt laat rond half 12 nog herhaald, en trouwens RTL Boulevard ook!

  • Corine

    Lotte is heel gaaf!!! Ik ben enorm benieuwd hoe het afloopt, ik volg het van seconde tot seconde. Het is inderdaad ideaal dat je op internet het helemaal kan volgen, daar maak ik dan ook goed geruik van.

  • Peter

    Aan alle Lotte fans,

    We zijn een super gave nieuwe manier aan t maken om met Lotte zelf te chatten. Wil jij meehelpen? Stuur dan een een chat log, zoals je die zelf t liefst zou willen houden met Lotte. Email je tekst aan [email protected] Voor iedere zin zet je Lotte: of ik:. Verzin zelf leuke antwoorden aan jou van Lotte zelf (dus niet van de actrice). Hou de vragen en antwoorden kort, en vraag goed door op een onderwerp zodat t een gaaf ‘gesprek’ wordt dat ook echt ergens over gaat. Als het over een specifieke uitzendig gaat, graag de datum van de uitzending erbij zetten.

    De schrijvers van de beste bedachte chats gaan we vragen om ons verder te helpen. Misschien mag jij wel binnekort in t echt chatten met Lotte.

    Succes,

    Peter

  • jos

    Hallo,

    ik kijk LOtteh Iedere dag! Het= GewOon cOol!! Iedere x als ik het weer kijjk dan hoop ik dat, tja, dat Lotte dan gewoon knap word en dat ze niet meer als debiel lelijk wijf beschoud word… k’ vind Mara wel OkaY..!? Maar soms ook weer neit… Patricia niet:S

  • elisa

    heej lot.
    wat voor soort senes vind jij het leukst om te spelen?
    welke emotie kan jij het beste spelen?
    vind jij lars in het echt ook leuk?
    hoe vind jij het om de hooftrol te spelen?
    welk personage vind jij het leukst in de serie?
    groetjes elisa

  • Chantal

    Lotte is de leukste familie serrie.
    Bij ons thuis zitten we na het eten op de bank lotte te kijken en we lachen altijd.

    Lotte komt zelfs boven GTST en ONM.

    Ik hoop echt dat lotte iets met die leuke Vico krijgt.
    En dat Marcela de pot op kan samen met Patricia :P
    Groetjes Chantal

  • Rineke

    Heerlijk Lotte kijken ik raak echt in de ban van,
    ik vertelde zelfs al tegen mijn man en kids, dat ik verliefd was… ze keken me aan, eh ja zei ik op Lotte…. dus eh echt erg is het niet, maar wel zo duidelijk, als ik moet missen door werk dan kijk ik online.
    Heerlijk weer ff mee zwijmelen en ik heb natuurlijk ook mijn voor keuren.
    Ik ben benieuwd welke leeftijden jullie allemaal hebben ik ben zelf 51 maar met puberale inslag:)

    LOL

    Groeten,
    Rineke

  • sammie

    He allemaal,

    Iemand zij mij laatst dat Lotte en Beatrijs allebei door Nyncke Beekhuizen worden gespeeld. Klopt dit ook?

    Greetz en dikke kus Sammie

  • Appie

    Echt een maffe serie! ik kijk (als het kan) iedere avond. ik begin het nog echt leuk te vinden ook. Complimenten voor Lotte (Nynke) Ik hoop dat ze gelukkig is en word, voor nu en in de toekomst (zowel als actrice als prive)

  • Diane

    Ik vind het een heerlijke serie,… en mijn dochter van 7 jaar kijkt samen met mij .
    Dus ik vind de tijd van nu helemaal goed, voor de herfst vakantie was het om half 8 en dat was eigenlijk et iets aan de late kant voor mijn meissie maar ,… ze mocht kijken als ze maar alle handelingen voor het slapen gaan ( op tanden poetsen na,ivm een glaasje ranje bij de tv) had verricht .
    Wij genieten elke dag van het mooie meisje Lotte.

  • Desiree Creemers

    Ik vind Lotte een geweldige serie. Ik heb een drukke baan met veel verantwoordelijkheden. Werk ook veel in de avonduren thuis. En daarna heerlijk een half uurtje voor mezelf: Lotte via internet, op mijn tijd, zonder man en kinderen, heerlijk!!En ik vind Lotte en Niek geen combinatie! Lotte en Vico: het ideale paar (beide overigens ook prima acteurs en geen vergelijk met al die andere pulp als ONM, GTST, etc). Maar laat Vico er eerst maar wat voor doen. Hoewel ik wel hoop dat het geen 40 afleveringen duurt voor het zover is, in het kader van de romantiek.

  • syl

    Ik moet zeggen dat Lotte echt een erg leuke serie is, ik ga er ook voor zitten en … zelfs mijn man wi het zien.Dat wil toch wel wat zeggen.De tijd mag wel een uurtje later .Voor de rest hoop ik dat de serie nog lang doorgaat.

  • Nik

    Het wordt nu wel tijd dat Lotte en Vico wat kleffer worden, Marcella over de zijk, Patricia die Marcella wil verdedigen en Lotte nog harder onderuit wil trappen. Marc die het allemaal echt niet meer begrijpt of misschien moet Marc ook maar wat in Lotte gaan zien en dan ruzie met Vico krijgen.

    Ik vind de uitzendtijd wel prima ik baal er alleen van dat het niet meer elke nacht herhaald wordt en als het dan herhaald wordt kan je er geen touw aan vast knopen welke tijd ze nu weer kiezen. Maarja, lang leven internet.

  • Lotte,

    Inderdaad een leuke serie, hoewel.
    De serie gaat over een jonge vrouw die verliefd raakt op haar baas. Deze baas heeft al een relatie, maar dat mag niet baten, op een gegeven moment duikt ze toch de koffer met hem in.
    En dat terwijl hij al trouw plannen heeft. Overspel en intriges dus.
    Ik denk dat Lotte wint.

    Het mooist van de hele serie vindt ik eigenlijk dat ze geprobeerd hebben een heel mooie vrouw om te toveren in een lelijk eendje. Helaas dat is niet gelukt, binnen enkele seconden was in ieder geval ik onder de indruk van Lotte. Nou, eigenlijk van Nyncke.
    Ze speelt de rol werkelijk fantastisch, weet ook op de zelfde manier om te gaan met de beugel in haar mond zoals je dat bij de echte beugelbekkies ziet.. En dan die prachtige ogen.

    De zeldzame keren dat ik Lotte (de serie) zie zit ik eigenlijk meer te genieten van de vrouw die Lotte speelt dan van het verhaal. Maar de manier waarop zij Lotte neerzet is zeker bewonderenswaardig.

    En dan de vraag, wie zou je liever tegenkomen Lotte Pronk of Nyncke Beekhuizen, kies is ik voor… Lotte, dat is twee vliegen in en klap.

    Remy

  • just*me87

    ik vind lotte echt top……….de rest volg ik niet eens………dit is tenminste real life en geen gtst of onm…….daar heb ik het geduld niet eens voor.maar als ik het overdag niet kan zien kijk ik het rustig in de herhaling s’nachts:)

  • Linda

    hallo allemaal,

    Even mijn mening:

    Ik vind Lotte helemaal te gek, als ik zit te kijken leef ik mij helemaal in en hoop ook dat Lotte niet van de televisie verdwijnt want dat zou ik zonden vinden.

    P.S. De herhaling van Lotte vind ik alleen wat laat, vooral omdat ik er smorgens vroeg uit moet voor werk en mijn kindje.

    Liefs, Linda (trouwen Lotte Kijker)

  • remi

    De beugel die lotte (nynke) mocht dragen is helaas voorbij, het mooie koppie van Nien is dus werkelijk ontdaan van de beugel.
    Niet dat het iest aan de acteer prestatie van Nien af doet maar… voor mij was o.a. de beugel een heel lief en mooi onderdeel van de kinderlijke vrouwelijkheid van… Lotte.
    Heel mooi is (voor mij) dat er ook een Lotte direct in de buurt woont, met diezelfde lach, die zelfde krullenbos, die zelfde mooie ogen, een beugel en die zelfde prachtige hemelsbrede glimlach.
    En een paar ogen net als Nynke waar je gewoon in verdinkt.

  • inge

    nyncke is een aandoenlijk lief mooi meisje ook met krullen en bril en lars is om op te eten heerlijke vent lieve lach en allebei een mooie uitstraling lotte mag nog lang blijven geweldige seie kan je geen dag meer missen ik hoop nog lang te genieten van de soap daarna va de cast in andere series of films groetjes kusje inge

  • Geweldige Serie, ; )

    Nyncke, Je speelt Lotte echt super leuk! En het is een te gekke serie, ; )! Ga zo door, Liefs!

  • Willem

    Lotte is cool

  • greetje zandberg

    ik vind de serie van lotte erg leuk.
    helaas komt het einde van de serie in zicht.
    ik zal de serie erg gaan missen op tv.
    hopelijk komt er ooit een vervolg of een dvd van uit.
    lotte is echt super leuk.een te gekke serie.
    heb er zelf een t-shirt van besteld via internet…

    liefs een lotte fan

  • ik

    hoi
    ik vindt het een stomme en leuke tijd om die tijd zit ik agter de pc en later iets anders
    duz

  • sanne

    Ik vind het onglooflijk jammer dat Lotte nu is afgelopen,ik keek elke dag of nam het op.Komt er misschien een vervolg?Ik zou wat meer willen weten over Nynke van Beekhuizen,kan ze niet een keer gecast worden voor een mooie speelfilm?Ik denk dat er meer in haar zit dan dit,Lotte bedoel ik dan.Deze telenovelle(prachtig woord overigens)bleef toch vaak wel oppervlakkig,wat ik jammer vond. Nynke is een stuk!

  • sanne

    leuk ook al een lottefan,ik ben nog niet zo ver gegaan om een t shirt aan te schaffen.
    Ik hoop dat er een vervolg op komt.
    We zullen zien,ik ga in ieder geval een permanentje nemen en een leesbril kopen.
    groetjes sanne.

  • Estherr

    Gisteren de laatste aflevering:o Niet meer om 09.00u zaterdagochtend wakker worden.. en lekker alle afleveringen van de hele week kijken. Dat ga ik echt missen! Het was echt een heerlijke serie gewoon, maar ik heb het pas ondekt toen het al een tijdje bezig was… komt er nog een dvd uit ofzo met alle afleveringen?… want op internet staan ze niet, toch?
    xx

  • Yolanda

    Heey,
    Ik vind het echt jammer dat Lotte is afgelopen, en hoop echt dat we nog iets van Nyncke Beekhuyzen horen. Lotte is gewoon een prachtig sprookje. Dankjewel Nyncke Beekhuyzen voor deze hele leuke serie!
    ×× Yolanda,

  • Riëlle

    heej ik vind het stom dat lotte is afgelopen ik keek het bijna altijd xxxjes Riëlle (11)

  • Je kunt wel alle afleveringen van Lotte terugkijken op de site van http://www.tien.tv
    Ga naar ‘programma gemist’, selecteer ‘Lotte’ en dan de aflevering die je wilt zien!
    Ik was ook groot fan, en heb de meeste afleveringen via internet gekeken omdat ik meestal op het reguliere tijdstip van uitzenden nog niet thuis was…

  • michello

    Lotte is m.i. voor paupers en belspelfetishisten, een amper serieux te nemen C-soap. Ben blij dat het is opgejorist, ik ergerde me telkens kapot aan die telkens in beeld verschijnende kerkebek van d’r als ik weer eens lekker onderuitgezakt zat te zappen. Er had van mij best regelmatig een aluminium honkbalknuppel op dat beugeltje gerost mogen worden qua entertainmentwaarde, maarja zo denk ik er dan over.

  • michello

    P.s.
    Nyncke Beekhuizen-in-natura is daarintegen dan weer wel redelijk fapalicious.

  • sanne

    Wat een agressie…….Ben je wel een goedgeaard vrouwmens of een gefrustreerde man?
    Tis maar een soap hoor
    Maar ja,ieder zijn mening,maar zachtzinnigheid is aan jou zeker niet besteed.

  • michello

    Nee ik ben een gefrustreerde man. Ik heb zoveel opgekropte frustratie in me dat ik het er het liefst keihard zou willen uitseksen maar ik heb geen 2 vriendinnen dus het wordt met de dag erger. Vertel me, wat kan ik eraan doen….help me, snel!

  • sanne

    Met sex kom je misschien wel klaar,maar niet verder. 2 vriendinnen????!Hoe wou je dat doen?Wordt een boedist en ga weer naar mooie films kijken zoals bv. Una Guornata Particulare of lees een mooi gedicht van Ida Gerhardt.Zo goed?

  • michello

    Hallo sanne,

    De zwart-witte heaumeaurolprent Una Giornata Particolare is een vreselijke film, zo ontzettend mainstream en quasi intellectueel, nee geef mij maar Rambo First Blood, Apocalipse Now en andere films waar schietende of brandende helicopers in voorkomen. Dat begrijp ik tenminste
    *trekt even een blikje Heineken open*.
    Van het Boeddhagedoe word ik erg onrustig en opgefokt. Gedichten kunnen mij al helemaal niet bekoren, met uitzondering van de recente werken van Kouwes. Die raken toevallig de juiste snaar bij mij, maar meer dan een tevreden glimlach levert dat dan ook niet op. Nee, ik moet mijn frustraties écht op een lijfelijke wijze kwijt.
    (Heb jij Terminator 3 wel eens gezien, en zo nee woon je toevallig in de buurt van Rotterdam Zuid?)
    Groetjes,
    michello

  • michello

    Hier een gedigt van Kouwes:
    uit de bundel als ze stilzitten vind ik het best de gedigt dierentuin
    DIERENTUIN
    kijk
    kijk
    kijk
    daar
    twee
    dieren
    die
    niet
    neuken

  • sanne

    Apocalipse Now is ook mooi….
    Wie is Kouwes,je bedoeld toch niet Kouwenaar?
    Nee ik woon niet in Rotterdam,gelukkig ook niet,ik zou daar ter plekke ter aarde vallen.
    Ga nu boodschappen doen voor het heerlijk in aantocht komende weekend.Greets

  • michello

    Houdoe.

  • Aimee

    Ik mis lotte =(
    Talpa jullie gaan veel kijkers missen want fashion house is niks aan! Mijn grootste wens is gewoon serieus dat lotte weer verder gaat. Het zou leuk zijn als dit alleen een vervroegde zomerstop was en dat het rond september gewoon weer begint!

  • sanne

    Ik ga er positief van uit dat Lotte weer terug komt op de buis.Ik las net op een andere site dat ze op dit moment in Argentinie is voor de serie Julia s Tango(elke maandagavond op Net5 om 21.25).Ik heb het niet gevolgd maar ga nu zeker kijken.En dan gaat ze nog wat verder reizen om zich weer op te laden voor een nieuwe bruisende Lotte!

  • Riëlle

    oow leuwk eens kijken of dat oowk net zow sppr is al lotte hier in nederland :D

  • sanne

    Wat bedoel je ?

  • sanne

    Ach,ik zag net dat Julia s Tango a.s. maandag alweer de latste aflevering is,jammer.

  • miekjhu

    ik kijk ook altijd lotte ik vind het jamer dat het nu is afgelopen hopen op een vervolg

    nu kijk ik altijd julia´s tango dat is ook heel leuk. maar voor mij te laat dus neem ik het altijd op

  • sanne

    Julia’s Tango is toch afgelopen?

  • Riëlle

    ow ik ben er nog niej eens aan toe gekomen om Julia’s tango te kijken :S wahaha

  • Gritha

    ‘k Heb Lotte pas in juni 2007 op internet ontdekt. Zeer regelmatig keek ik een aflevering terug.
    ‘k Ging begin augustus op vakantie en had er 205 afleveringen opzitten.
    Kom ik terug …..kan ik eindelijke weer Lotte kijken ….
    En wat denk je … er valt niet meer in te loggen op http://www.lotte.tv ….ze schakelen je automatisch door naar die Vreselijke Gouden Kooi.
    ‘t Is om te jammeren!
    Hoe moet ik nu ooit Lotte afkijken??
    Wie kan mij helpen…

  • lia

    Hai,

    er zijn een aantal die hard fans die alle afleveringen op dvd gezet hebben. Het zijn er in totaal 14 geworden.
    Zij leggen uit hoe je de dvd’s kunt downloaden. (in september komt nr 6 uit) Het is natuurlijk homemade want talpa is nooit van plan geweest de serie op dvd uit te brengen, maar zo kun je alles nog eens nakijken. Helaas nog niet de laatste afleveringen. Kijk hiervoor op de volgende site http://lottetalpa.web-log.nl/