Gratis borstvergroting; mannen doneren op myfreeimplants.com

Dat de wereld steeds geflipter wordt, dat blijkt wel weer uit de website www.myfreeimplants.com. Juist ja, free implants. Een cupje extra! Of twee als je wilt… Op deze website kunnen mannen met gebrek aan een hobby geld doneren voor borstvergrotingen. Vrouwen zonder respect voor zichzelf kunnen zich aanbieden om in aanmerking te komen voor zo'n donatie. En de beloning? Voor de gulle gever een voor en na-foto en voor de vrouw een paar nieuwe tieten. Plastisch chirurgen vinden het maar niets.

Een ondernemer heeft een site opgezet waar vrouwen foto's op kunnen zetten die hun borsten willen laten vergroten. Het is de taak aan de mannen om geld te doneren zodat de dames zich kunnen laten helpen. De gulle gevers krijgen dan de voor en na-foto's van hun 'project' te zien. De Britse vereniging van plastische chirurgen is niet blij met de site www.myfreeimplants.com.

De chirurgen vinden dat de site de operatie te simpel voorstelt. 'Het is een ongepaste manier om mensen tot een dergelijk besluit te laten komen. De beslissing tot een borstvergroting mag niet zomaar genomen worden, de patiënt moet goed geïnformeerd worden van alle voor- en nadelen van de operatie,' aldus Douglas McGeorge, de voorzitter van de vereniging.

Bron: De Telegraaf

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer
  • sammetje

    Hoezo vrouwen zonder respect!!!!!Wat een bull shit!!!!De hoer uithangen voor een tientje en het vervolgens verbrassen aan niets…das zonder respect !!!!Je als vrouw zijnt met alles en iedereen sex hebben gewoon voor de lol…ook das is respectloos.maar dan nog.Iemand die een ander ten alle tijde in zijn waarde laat die verdient pas respect!!!!

  • danielle

    Ik vind het helemaal niet respectloos en als je de beslissing neemt om een borstvergroting te doen ga je toch zelf eerst na wat een borstvergroting precies inhoud wat er kan gebeuren hoe een chirurg te werk gaat enz enz je gaat ten alle tijde informeren erover dat lijkt mij in elk geval!
    Het is juist goed dat er zoiets is het is echt niet leuk om n iks van voren te hebben en als de verzekering het niet vergoed kan je op die site terecht;)
    wat wil je nog meer!!

  • jessy

    als je als vrouw weinig borst hebt en er psychologisch onderleid maar geen terugbetaling krijgt daar word ni aan gedacht,maar als je grote borsten hebt en klaagt over nek en rugpijn dan gaat er op kosten van de ziekenkas een stuk af,dat vind ik respectloos t o v vrouwen met kleine borsten.wij hebben ook onze trots