Wie is jouw favoriete Desperate Housewive?

Dank Net 5 voor Desperate Housewives. Daags nadat de serie rondom vier huisvrouwen in een Amerikaanse voorwijk een hit werd in de Verenigde Staten, wist de zender de uitzendrechten voor Nederland te bemachtigen. Inmiddels zitten we middenin het derde seizoen (ietwat ingekakt door de ingekorte verhaallijn van Bree en Orson), maar nog altijd elke week feest. Wie is jouw favoriete Desperate Housewive?

De mijne is absoluut Susan Mayer (Teri Hatcher), die zo klunzig en onhandig is, maar wel een hart van goud heeft. Momenteel lijkt ze haar hart te hebben verloren aan die griezel van een Ian, ik heb goede hoop dat ze snel weer in de armen van Mike ligt te slapen.

Ook Lynette (Felicity Hufman) kan op mijn respect rekenen. Deze multitasker werkt volop en voedt ook vijf kinderen op terwijl ze haar huwelijk hartstikke goed in stand houdt. Verder blijkt ze erg berekenend en kan ze soms een koele bitch lijken. Maar toch heeft ze iets liefs.

Met de control freak Bree heb ik niet zo veel, golddigger Gabrielle evenmin. Edie lijkt steeds meer menselijke trekjes te krijgen van de makers, maar zij is me weer iets te veel op de buitenkant van mensen gericht. En ze is ronduit vals. Wel leuk voor de serie natuurlijk.

Bekijk ook:
- Desperate Housewife stopt
- Nieuwe Desperate Housewive: Jessica Simpson

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer