Natalee Holloway is seksslavin volgens Dr. Phil

Dr. Phil slaat door. Dat deed ie natuurlijk al een tijdje met zijn tenenkrommende shows, maar nu beweert hij dat de vermiste Natalee Holloway nog leeft als seksslavin in Latijns-Amerika werkt. Echt een man die je er als ouder bij kunt hebben als je wanhopig op zoek bent naar je dochter.

 

HOT: Peter R. de Vries lost verdwijning Natalee op

 

Dat heel Amerika gek is blijkt wel uit het feit dat staat Alabama, waar Holloway vandaan komt, gisteren een resolutie heeft aangenomen om Aruba te boycotten als vakantiebestemming. Dit op verzoek van Holloway’s moeder Beth Twitty. Het gaat nog fijn vakantie vieren worden als de Amerikanen ieder land gaan boycotten waar ooit een Amerikaan is vermoord of verdwenen….

 

Natalee Holloway verdween op 30 mei tijdens een schoolreisje op Aruba. Waarop Dr. Phil zijn beweringen baseert, wil hij niet zeggen. Hij spreekt van ‘gevoelige informatie’ die gevaarlijk kan zijn voor betrokkenen. Een woordvoerster van het Openbaar ministerie op Aruba zegt van niets te weten, zo meldt het AD.

 

Volgens de vader van de vermiste tiener, Dave Holloway, is de kans dat zijn dochter nog leeft kleiner dan een procent. Dat heeft een FBI-agent hem onlangs laten weten, vertelde Holloway een Amerikaanse journalist. ‘Dat ze is verhandeld, is slechts een van de vele theorieën die sinds het begin van haar vermissing de ronde doen’, aldus Holloway tegen de journalist.

 

Dr. Phil meldde twee maanden geleden nog dat Natalee Holloway is verkracht en vermoord door de drie mannen, Joran van der Sloot en de gebroeders Kalpoe, die als laatste met Holloway zijn gezien. De televisiepsycholoog baseerde zich toen op geheime video-opnamen die een privé-detective heeft gemaakt van Deepak Kalpoe, waarin deze zijn schuld zou toegeven. Het Nederlands Forensisch Instituut in Rijswijk onderzoekt de opname momenteel. De verdachten zijn sinds begin september wegens gebrek aan bewijs op vrije voeten gesteld, maar volgens justitie op Aruba zijn ze nog steeds verdachte in deze zaak.

 

De ouders van Natalee Holloway zijn vorige week teruggekeerd naar Aruba en hebben de procureurgeneraal per brief verzocht om alle opsporingsambtenaren die zich met de zaak bezig houden, te vervangen. Zij hebben geen vertrouwen meer in het huidige team.

Wat schiet Dr. Phil nou op met dergelijke speculaties? Je maakt de ouders er lekker rustig mee zullen we zeggen.

 

 

Lees ook: Mogelijke begraafplaats Natalee Holloway bekend

facebook share facebook share

82 Reacties // Reageer
 • Shirley

  Ja, ik zat echt vol ongeloof naar dat interview te kijken. Als alle tv-presentatoren zich met verdwijningen gaan bemoeien wordt het straks gezellig op tv! Laat die mensen op Aruba lekker hun werk doen en laat hij zich bezig houden met overspelige en ontevreden echtgenoten!

 • Hester

  Inderdaad!

 • Cis

  Wat een onzin allemaal, ze doen allemaal net of Natalie de enige amerikaanse vermiste is over de hele wereld.

  Wat ik denk…………
  Dat ze is ontsnapt aan haar gestoorde moeder.
  Ik zou haar groot gelijk geven.
  Dat meisje leeft gewoon nog ergens en lacht zich rot, heeft aandacht tekort gehad van haar moedertje.

 • Hester

  Ik moet zeggen dat die gedachte ook al door mijn hoofd is geschoten. Het is natuurlijk verschrikkelijk. Maar om een heel land te boycotten; dat gaat dan weer nergens over. Amerikanen slaan gewoon snel door. En dan niet zo’n klein beetje ook.
  Die moeder lijkt me inderdaad geflipt. Maar als het allemaal echt zo is, weet ik niet hoe ik zou reageren als het om mijn kind zou gaan…

 • Danielle vd heijden

  Echt erg! Zo’n mooie meid en dan pas 18 jaar!!

 • mary

  Als dr.Phil echt denk dat natalee holloway nog leeft…WAAR WACHT HIJ NOG OP? waarom zo’n groot gebeurtenis voor zo’n meisje die vermist is terwijl in america zelfs honderden meisjes worden vermist. AMERICA MOET GEBOYCOT WORDEN!Dr.Phil moet komen met bewijzen als hij toch zo slim is…als natalee echt als sexslavin door verkocht is .. nou dan moet iemand toch wel geld hebben ontvangen voor haar … of niet? waar is die geld dan?

 • car

  vreselijk allemaal..

  maar ja, kan nou zo,n char of ene robbert of jomandaatje daar nou niks van zien dan???

  toch?

 • Janneke

  Maken ze trouwens voor iedere vermiste teenager een liedje?

  http://www.erickaharvey.com/Natalee.mp3

  Geloof me, ik vind het erg hoor. Maar ze is niet de enigste vermiste teenager in de wereld of Amerika. De hele boel wordt ook nog eens door de Amerikaanse nieuws opgeblazen. Maarja…dat is nu net waar de Amerikanen goed in zijn. En idd…als Dr. Phil en andere Amerikanen het allemaal zo goed weten…waarom steken ze dan niet hun handen uit de mouwen enz.? De moeder is in de war en kan niet meer helder denken.

 • Hester

  Hoeveel Amerikaanser kan iets worden?

 • ellen

  netjes om zelfs n.a.v. dit onderwerp met zn allen weer te gaan zeuren over Amerika. En dat terwijl NL de o zo duidelijk schuldige joran en paul ongetwijfeld vrijuit laat gaan.

 • D.j.r. Nijkamp

  ik erger me al een tijdje aan het amerikaanse gedrag dat wordt vertoond rond deze zaak. Ten eerste het verwijt aan de nederlandse staat. deze zou laks met de zaak omgaan en het nederlandse recht systeem zou niet werken. voor mij als nederlander die ook op aruba heeft gewerkt is dat natuurlijk een slag in het gezicht. vooral als je kijkt in amerika naar het aantal onopgeloste moord/vermissings zaken. Het is natuurlijk veel leuker als je het “grote amerika” gevoel kunt uitbrengen, dit trekt namelijk vaak kijkcijfers. Vooral nu het natuurlijk nederland betreft het ‘sodom en gomorra’ van het westen. Alle vooroordelen die amerikanen hadden over de nederlanders komen nu natuurlijk uit. deze gedachte word dan ook door tal van zenders en programma’s in amerika naar voren gebracht, en waarom? zou het nou echt de interesse van de mensen zijn of het ultieme amerikaanse drama gevoel? als laatse wil ik nog even wat zeggen over het boycotten van aruba. Aruba dankt zijn bestaan aan toerisme en geld uit het koningkrijk. de armoede in aruba is al zo hoog en nu er geen amerikaanse toeristen meer komen wat wel 80 procent van het toerisme opleverd, komt er natuurlijk veel minder geld binnen? hebben de amerikanen daar wel aan gedacht? of denken ze daar nu alleen maar aan mooie televisie en kijkcijfer? dan vraag ik me echt af moet alles altijd zoo’n drama zijn? D.j.r. Nijkamp

  • It’s going to be ending of mine day, however before end I am reading this fantastic paragraph to increase my experience.

 • Ik kwam dit plaatje tegen op het internet: http://www.eefoof.com/image/2141

  Hoop maar niet dat die Amerikanen dit echt zullen krijgen. Dat plaatje is natuurlijk maar een grap, maar als Dr. Phil echt president was, had Amerika oorlog met Aruba denk ik.

 • zaxxon

  Ik volg al een tijdje de blog van N.H. Dit is werkelijk hemelsschrijend. Als je leest hoe die K#T amerikanen denken over Aruba en Nederland, Ik heb werkelijk alle samenzwering scenarios voorbij zien komen, wat een stelletje mongolen, dat volk is niet normaal meer. Ik wist dat het gros stom was maar zo stom omfg. Die moeder, daar raak je niet over uitgepraat, vindt het niet gek dat Nattalee haar de zus van adolf hitler noemt. Laat ze eerst maar eens met echte bewijzen komen, schijnbaar zijn die er niet, getuige dat Joran en zijn vader zelf naar New York zijn geweest en niet veroordeeld zijn. Schijnbaar zijn er in de US nog wel mensen die objectief kunnen zijn en zich niet laten drijven door emoties. En Ellen, schijnbaar heb jij de wijsheid in pacht en ontfutsel jij dit raadsel zodat de al “schuldig” bevonden Joran achter slot en grendel komt. Lul lekker met die amerikanen mee, dat maakt jou net zo “objectief”. Iemand is onschuldig tot bewezen dat die het niet is.
  Heeft hij het wel gedaan dan verdient hij straf dat staat buiten kijf. Met amerikanen als vrienden heb je geen vijanden meer nodig. Zag zelfs voorbij komen dat iemand het wel konden waarderen als een persoon het recht in eigen hand zou nemen om Joran om te brengen

 • michel

  Natalee Holloway een sexslaaf? Was het maar waar! Lekker blond wijf! Toch maar naar Aruba deze zomer?
  Zonder gekkigheid: heeft die docter Phil haar soms liggen krikken? Hij schijnt het nog al goed te weten… die vent is toch al niet normaal. Maar Aruba is Nederland. Nederland is voor die yanken drugs en sex.
  Neem een “vieze ouwe man”(dr Phil) en het wordt ranzigheid ten top….

 • Linda

  Er wordt gezegd “Dat heel Amerika gek is blijkt wel uit het feit (…) om Aruba te boycotten als vakantiebestemming. Het gaat nog fijn vakantie vieren worden als de Amerikanen ieder land gaan boycotten waar ooit een Amerikaan is vermoord of verdwenen…. “
  Wat dacht je: in Amerika zelf, bijvoorbeeld in een stad als New York, verdwijnen dagelijks honderden mensen! Dacht je dat Amerikanen zich dáár druk om maakten? Bovendien denk ik dat mama haar dochter als heilig onschuldig meisje ziet, wat ze in werkelijkheid vast niet is (geweest). Leer mij jonge meiden kennen: ik was er zelf ook ooit één, en als ik bedenk wat ik vroeger uitvrat, zonder dat mijn ouders ervan wisten.. Nee, jonge meisjes zijn heus geen lieverdjes!!

 • willeke

  ik kom net terug van een geweldige vakantie op Aruba.met een inwoner gesproken over Holloway.
  Amerika is inderddaad gek in ieder geval de moeder van Natalee. Natalee is op Jamaica ook 2 weken vermist geweest en toen verklaarde de moeder dat ze blij was dat het plan van haar dochter mislukt was!!!
  De moeder komt om het eiland en heeft nog nooit een traan gelaten en is alleen maar bezig met media en aandacht aan het zoeken. Ze wil een film maken en een boek schrijven en wacht tot ze een mooi bedrag krijgt hiervoor!!! en ze heeft in interviews verklaard dat ze niet meer boos is op Natalee en dat ze naar huis MAG komen. Er speelt zich veel meer af tussen Natalee en die moeder. De Arubanen zijn echt geschokt van de beschuldigingen en Joran was gesteld op Natalee en nam haar mee naar alle mooie plekken en kwam veel met haar in het openbaar. en volgens de locale inwoners was Joran totaal van slag toen zij kwijt was. Ze heeft hem gebruikt en is hem gesmeerd…

 • jack the flipper

  Die troel heeft gewoon een paar dagen de beest uitgehangen met drank, poppers, peppers, pappers en wat al niet meer, en is bezweken aan de verdovende/stimulerende middelen. Of misschien is ze gaan zwemmen met haar dronken hoofd; was ze niet naar dat strandje gegaan om naar de haaien te kijken? (zie wikipedia). In dat geval goeie kans dat ze er een gezien heeft…

 • Sharona

  Koop een leugendetector!

 • tering aruba

  aruba is egt een dom kut land, waar wel meer meisjes zijn verdwenen. VERDWENEN in de seksindustrie die is…stelletje viespeuken, en jullie NL denken dat zij zelf weggegaan is….dat jullie zo dom zijn tja daar heb ik bijna medelijden mee!!!
  ik zal nooit naar die tering land gaan!! ook niet naar suriname

 • Sanne

  Naar aanleiding van het inspirerende stukje van ‘tering aruba’ kan ik alleen maar zeggen: wie is er nou dom?
  En er verdwijnen overal ter wereld meisjes waar we niks meer van horen..hoe erg ook, het is helaas zo.

 • kansloze

  “aruba is e(g)t een dom kut land, waar wel meer meisjes zijn verdwenen.”

  leer eerst eens nederlands schrijven/typen dan praten we verder, supermongool

 • Kees

  fack dokter phill

 • ik vind dat Natalee niet alleen met jongens op stap moest gaan.
  want edreeen weet hoe jongens zijn .

 • Sanka

  Ja ja Aruba en suriname is ene tering land.
  kijk maar wat er in nederland en belgie gebeurt. Meisje van 10 en 12 wordne hie rverkracht en in keldertjes opgesloten. Maar ne.. nooit naar je eigen land kijken altijd andere dissen. Nederland is werelds grootste vrouwen exploitant. Vergeet niet prostitutie is hier legaal en ook softdrugs. harddrugs niet maar die zijn makkelijker te krijgen dan de softdrug.

  Volgende keer kijk een naar je eigen hoeren drugs land voordat je de caraibische paradijsen gaat afkraken.

  ierdereen is anders. en als d emedia iets opblaast hoeft het niteeen zo erg te zijn als er maar kijkcijfers behaald worden.
  Wil je obver iets zeiken pak dan de media aan.
  News wordt alleen uitgezonden als die journalisten denken dat ze er een prijs mee kunnen winnen..

  G-DAMN

 • AK.

  Jammer dat sommige mensen een beetje afdwalen van het onderwerp.
  tsja.. het is natuurlijk triest dat ze weg is, maar niemand weet hoe/waar/wat.
  Misschien is ze zelf de zee in gegaan of gegooid, niet alleen haaien eten vlees hoor, een lichaam is binnen 2 weken kaal gegeten door honderden grote en kleine vissen. (ik duik al wat jaartjes en ben 4x op Aruba geweest) Misschien is ze in het noorden in de duinen begraven of daar in de spelonken in het water gegooid. Misschien is ze met wat hulp weggelopen, maar als je dat 2 jaar vol houd is dat wel knap. Misschien is ze met een boot mee genomen en ergens ver uit de kust gedumt, dan vind je d’r ook nooit meer. En zo kan ik en met mij nog duizende mensen allerlei senarios verzinnen, maar het is nu wel te laat om haar lichaam in zee te gaan zoeken. In de duinen is nog een kans dat ze gevonden wordt, dat is redelijk dicht bij waar ze is achter gelaten. Die Satish wist dat ze nog op het strand was en is misschien terug gereden… wie zal het allemaal zeggen? Peter R. denk ik, hij gaat het oplossen! AK.

 • Linda

  Het maakt niet uit of natalee drugs gebruikte of zoop tot ze er bij neerviel als ze is vermoord moet de dader gepakt worden want wie geeft zo een idioot het recht om te bepalen of iemand mag blijven leven of niet.
  Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik niets geloof van het verhaal van die leugenachtige joran v/d sloot en zijn corrupte vader.
  van mij mag peter r de vries tot het uiterste gaan om er achter te komen of de vermoedens die men heeft waar zijn.
  en dr phil wil aruba boycotten en zelfs nederland……..we zouden hem en zijn rotprogramma moeten boycotten hij lult maar een eind in de ruimte met zijn onzin verhalen dus dr phil doe iets nuttigs met je tijd en val ons niet lastig

 • Lady_Justice

  Dr. Phil heeft wel gelijk. Natalie is niet dood, maar inderdaad verhandeld.

  En ooit gaat dit uitkomen, en hopelijk kan Natalie Holloway ooit haar eigen verhaal doen en iedereen vertellen wat haar nu echt is overkomen.

 • voor Ellen!!!

  groot gelijk Ellen!! laten die k*t nederlanders eerst maar eens naar dr zelf kijken..
  die v/d sloot is arrogant, en arrogante mensen ‘denken’ dat ze nooit gepakt te worden..
  Misschien is natalee wel een seksslavin (hoewel die ene die zei van ‘ik denk dat ik toch maar naar aruba ga, als zij echt een sexslavin is, die is ook nog in de pubertijd en heb ook nooit sex gehad he zielig geval), of is ze m gewoon gepeerd, ze heb groot gelijk als ze m gepeerd is. en dat verhaal over: ze ging alleen met jongens uit, en je weet hoe jongens zijn’ slaat ook helemaal geen ene tering op..
  het probleem is: Meiden lijken steeds jongens-achtiger te worden, stoer doen etc etc, en als ze dan met jongens uit gaat en er gebeurd wat,krijgen jongens de schuld..
  dan word er gezegd: ‘ja je had niet met jongens mee moeten gaan, je weet hoe jongens zijn’ als je dan zo’n grote bek heb, en je bent zo’n flink wijf zit dan achteraf ook niet te zeuren, ow help die jongens waren vervelend en randen me aan bla bla…
  natalee leeft heus nog wel, hoef je niet bang voor te wezen..
  en dat geval wat liep te zeuren over dr. phil, dat hij wat beters met zn tijd moet doen ipv ‘ons’ tijd te verdoen, slaat ook nergens op..
  Hij zegt dat in zijn eigen land, hij heb zijn tv programma in zn eigen land, en het word hier uitgezonden, omdat veel mensen het interesant vinden en kijken, anders hadden ze het hier niet uitgezonden, als er niemand keek.
  dus als je vind dat hij je tijd verdoet, dan zet je toch lekker wat anders op, je bent toch niet verplicht te kijken zeikerd!!!
  ik vind het eigelijk wel lekker al dat gezeik op amerika..
  want hoe meer mensen er op lopen te zeiken, hoe meer en meer ik van amerika hou..
  ik ben er al helemaal gek van en verliefd op, maar al dat gezeik op amerika, maakt dat ik steeds meer van dat land ga houden, en steeds meer een hekel aan nederland krijg!! en over boycotten gesproken!! ik denk dat je beter nederland kan boycotten dan amerika.. in nederland komt 50x zoveel minder toeristen als in amerika, misschien zelfs wel 100x minder..
  in dit land komen alleen alleen m*ffen op vakantie en fransen en beetje spanjole!!
  nou aan m*ffen heb je uberhaubt al geen reet aan, fransen lulle alleen frans en doen de moeite niet om engels te leren, nee ze verwachten dat wij hun in het frans helpen hier dus ach lul maar lekker raak over amerika hoor!!
  het is en blijft: The best on earth!!!!
  USA YOU’LL NEVER WALK ALONE!!

 • Angelina

  Ik heb net Jorans boek uitgelezen. Ik moet zeggen ik was er altijd heilig van overtuigd dat hij iets met natalee had uitgevreten. Nu ben ik toch niet zo zeker meer. Ik hoop echt dat ze haar ooit nog vinden. Als ze nog leeft, en uit haar zelf is weg gelopen, dan hoop ik dat ze een heel zwaar kut leven heeft. Ze zou dan zo veel mensen zo veel pijn hebben gedaan met haar acties…

  Over Dr. Phil gesproken. Moet eerlijk bekennen dat ik zijn show nog wel eens keek… Nou nu zeker niet meer… Wat die man wel niet over heeft voor kijk cijfers, is niet normaal!

  Amerika vind ik een vreselijk land. Althans het land is geweldig, maar de mensen zijn niet te geloven dom! Als je alleen al kijkt naar hoe veel mensen buch supporten! En idd JORAN, wat jij al zei in je boek. Zouden ze er net zo veel aandacht aan hebben besteed als het een zwart meisje was geweest, die er niet zo leuk uitzag als natalee? Het was ontzetend oneerlijk om Aruba te boycotten. Het land leeft van de toerisme, 100en mensen brengen daar sávond het eten mee op tafel voor hun kinderen.

  Het blijft natuurlijk een heel vreemd verhaal, en ik hoop dan ook echt voor iedereen die ermee te maken heeft dat de waarheid ooit naar boven zal komen! 1 ding wat ik echt heb geleerd van Jorans boek is dat je mensen niet gelijk moet veroordelen. Overgens echt een super goed boek, echt een aanraden!

 • een arubaantje

  Iedereen zo ‘es moeten weten hoe vies die Amerikaanse meisjes zich gedragen wanneer ze op vakantie zijn op Aruba.Tegen het Arubaanse volk toonde Beth Twitty haar dank, maar zodra ze op de Amerikaanse tv kwam, spuugde ze op Aruba.De Arubanen hebben haar gesteund met zoektochten, van ‘s ochtends tot ‘s avonds.Ze kon gratis eten in restaurants en gratis overnachten in hotels en wat deed zij tijdens de zoektocht?! SHOPPEN!!!
  Laten we Alabama boycotten; daar zijn nl. 117 mensen vermist.
  Dit soort dingen kunnen nou gebeuren als je de hoer uithangt en vooral in een vreemd land.
  Ik denk dat Beth er alles mee te maken heeft.Die vrouw is nep.
  Mocht Natalee dood zijn, God rest her soul.Niemand verdient zo te sterven.Maar laat dit een les zijn voor diegene die de slet uithangen op vakantie!

 • een arubaantje

  ja, en in in Nederland zeker niet, idioot? Hier worden kleine kinderen zelfs doodgeslagen (bijv. Savannah), mongool!

 • ik

  Politie ondervraag die smeerlap brian eens die de gouden kooi zit!Hij gaat n.l nogal prat op zijn criminele vriendjes die op Aruba wonen en is zelf ook geen schuwer van geweld!

 • Prince

  Je laat zo’n arm kind niet moederziel alleen achter op het strand voor de ‘haaien’ nadat je je behoefte hebt gehad. Elke heer brengt zijn meisje weer veilig thuis. Of zie ik het verkeerd en is er misschien ook nog GHB gebruikt?

 • anne

  jezus, jij kan echt niet schrijven…

  heel amerika gek? Jij bent zelf gek! Niet iedereen over een kam scheren en eerst eens goed je feiten op een rij zetten!

 • ria blansjaar

  natalee holloway proefde van het verdorven vrije leven,die is er met een zeewaardig jacht lekker tussenuit geknepen en zit nu ergens in Zuid-Amerika.dat hele Ameroka is zo hypocriet als de pest,vooral die zwaar conservatieve “gelovigen” hebben zwaar boter op hun hoofd.die griet had geld zat en pecunia non olet.koop dei arubanen met een zootje dollars om en ze brebgen je zo buiten de territoriale wateren,daar kan ze makkelijk overstappen op een schip naar Zuid-Amerika.een beetje geverfd haar ,gekleurde contactlenzen doen een boel en een amerikaans accent,veel dollars in the pocket en creditcards doen daar wonderen.laten haar ouders zich daar maar eens op richten,misschien zit ze wel bij de Farc,die guerilla en drugsbende,krijgt ze misschien in ruil voor sex ook nog gratis die rotzooi.laat haar lekker in haar eigen sop gaar koken!

 • RESTART

  Waarom is de moeder van Nathalie hollewee gestoort haar rectie geeft juist aan dat ze een moeder is. Komt nooit in een verhouding tussen moeder en kind als je zelf moeder bent zal je beter beseffen hoe groot een moeder hart is en hoe frustrerend het voor een moeder is niet te weten waar haar kind is zelfs al is ze 60 of 80 jaar het blijft haar kind. Wees mens en beseft toch haar frustratie. we praten over mensenleven.

 • RESTART

  jij bent de grootste teringleier stomme boere kop dat is al te zien aan je boere rectie volgens mij ben jij een van die ex nasi rot op wat heeft nederland te bieden alleen stinkende boerekool met stampot stinkend spruitjes en alle andere rotzooi vent hou toch je kop dicht plur op. Stomme boer of boerin. kijk maar zelf naar je stomme boere kop oleeeeeeeeeeeeee

 • opperdoes

  Dr Phil moet Dood!!

 • Een standbeeld voor Nathalie

  Een cropcircle met de naam Nathalie

  Een googlemap met de foto van een
  welbekende cropcircle..

  Een eilandengroep genaamd Nathalie

  Een duiventil met allemaal Nathalie duiven

  De President roept een specifiek dag uit
  tot Nathalie dag.. zodat niemand meer
  de naam zal vergeten

  Een doughnut heet nu een Nathalie-ring
  zodat elke Politie-agent zich de naam
  zal heugen bij het erin bijten.

  In plaats van Tupperware-parties worden
  Nathalie-parties gehouden zodat ook huisvrouwen zich bewust worden van Moeders die hun dochters als volwassenen droppen op Vakantie en later zich tot bezorgde Moeder ontpoppen en een compleet zuidelijk halfrond belachelijk maakt met haar Chronisch tekort aan zelf-respect en intro-spectie om de oorzaak en het effect van Natalee’s beslissing te doorgronden.

  Kortom – als er ergens iemand is die de schuld-vraag deligeerd op Continentaal niveau – dan is het wel de Moeder (en vader) van Nathalie.

  Who the hell is Nathalie anyway?
  Do you know her?

 • palmboompje

  Ik ben 2 keer in Aruba geweest zijn daar dol op Amerikanen wat ik overigens belachelijk vind.
  De Arubanen worden lekker onder druk gezet
  met deze vreemde kwestie .
  Kunnen zij ook eens kennismaken met de Amerikaanse hypocrieten
  het is beter dat Aruba zich meer gaat focussen op toeristen uit Europa .
  Nathaly was iemand die de bloemetjes flink buiten ging zetten op Aruba
  Dat is voor iedereen gevaarlijk als je niet uitkijkt in wel land dan ook.

 • els

  Aruba is een stom eiland op toeristisch gebied
  Ze zijn te dol op Amerikanen.
  Ben er 2 keer geweest.
  Het word tijd dat ze daar anders gaan denken .
  Amerikanen zijn niet zo lief blijkt nu.
  dronken dropje zoek ,boycot Aruba. leuk he????

 • palmboompje

  Dat vind ik nu ook al dat geluiter over die dronkelap en snuifster.
  zogenaamd netjes ,ja aan mijn Hoelahoep
  In Aruba hadden ze haar het hotel uit moeten gooien wegens wangedrag ,opdonderen!!!
  Dat gebeurt overal als een toerist zich misdraagt in een hotel.
  Aruba is lekker uitgespeeld op dit gebied
  Dus krijgen zij ook de schuld van alles
  Een goede les voor de hotels daar
  wangedrag !!!! vertrekken!!!!

 • japie

  Maar zondag zal blijken dat docter pil een commerciele nitwit is vergeleken bij Peter R

 • frenkel frank

  Ik kwam hier toevallig ff langs en normaal reageer ik nergens op maar nu moet het ff.
  Ja wat nou tenenkrommende show. Tegenwoordig schrijft en praat iedereen maar raak. WAAR SLAAT DIT OP??????!!!!!!!!
  Ik word hier zo diep triest van.
  Denk nou eerst eens na voor je iets schrijft.
  Deze show is 1 van de beste tv programmas ooit gemaakt.
  Hoeveel mensen worden wel niet geholpen door de dr phil show, hoeveel mensen kunnen eindelijk eens logisch nadenken dankzij dr phil. Hij is ook een zeer goed voorbeeld voor de jeugd. Tenenkrommend is de vervlogen moraal van deze tijd, het niet kunnen praten over emoties het gebrek aan respect voor de medemens, alleenstaande moeders en wat al niet.

  Dag allemaal, wees geen kuddebeest denk voor jezelf.

 • ikke

  dokter phil is iemand van wie ik op veel fronten mijn twijfels heb: hij is sowieso echt geen afgestudeerde psygiather, maar een, voor mijn [terechte] gevoel, een enge kerel die zich er gewoon ingelikt heeft, vanwege het financiele plaatje en vanwege bekendheid.
  het is zo zielig [als het echt is] dat mensen in zijn programma huilen en praten over dingen tegen zo n kerel, die niks weet en gewoon ontzettend boerenslim is en daarvan geniet. je moet toch wat he? kijk naar die bush, die is niet dom, maar knettergek en te trots en machtswellustig om zich terug te trekken, ipv te stoppen met het aanwakkeren van hete vuren met gevolgen voor de hele wereld en dan die balkenende the same. geert wilders moeten ze ook maar verbannen, want het gaat m 100% niet lukken hier en voor dat het van kwaad tot erger wordt..ik denk dat het woord: vrije democratie maar eens moet worden aan gescherpt mbt. de grondwet.youtube, wilders, enz.]

 • ikke

  jee weet je wel wat je zegt? over jezelf eigenlijk? als ik in een stringbikini en topless over het strand op aruba loop, dan…?? belachelijk gewoon.

 • cherilyn

  daag dokte phil, die gast is echt gek, als hij het zo goed weet hé, warom brengt hij haar niet naar Beth? omdat hij dat niet kan, omdat ze is vermoord…

 • heraux

  Emoties zijn verkocht aan de grote media-industrieën die ons laten zien wat echt en niet echt is.

  De ingelaste lachkarbonades zijn al verdwenen – we weten nu al exact wanneer we moeten lachen.

  En in sommige huiskamers lacht men alleen dom als er bezoek is – anders zijn ze bang er niet bij te horen – dat is pas erg.

 • kbb

  Trieste reacties van wat al te naïeve mensjes. Vrouwen worden overal ter wereld als oud vuil behandeld en tegen hun wil in de seksindustrie gestopt. Als seksslavin verkocht worden, is geen pretje. Je moet wel erg naïef zijn om je daar een mooi plaatje uit een pornofilm bij voor te stellen. Het is iedere dag voor geld verkracht worden, punt. Dutroux, maar dan georganiseerd en professioneel- t’is niet anders. Je identiteit, zelfs je eigen lichaam zijn in handen van iemand anders. Laten we dus eventjes geen grapjes maken over dit soort dingen uit R-E-S-P-E-C-T voor de belabberde positie van vrouwen op deze aardbol (want Nederland is slechts een kleine vluchtheuvel op een onmeetbaar grote snelweg vol smog en snelheidsduivels).

  Hoe dan ook.

  Ik denk dat we een mooie impressie hebben van het walgelijke karaktertje van meneer van der Sloot. Rasechte psychopaat. Voelt zich boven God en iedereen staan. Laat geen traan over wat hij die nacht heeft uitgespookt. Beroerd ventje.

  Natuurlijk zullen de discussies losbarsten over de validiteit van deze verklaring. M’n ACHTERSTE weet nog dat je een meisje niet zomaar in de oceaan DUMPT als je van te voren iets heel ergs met haar gedaan hebt. Om in Jorans begaafde, eufemistische bewoordingen te blijven ‘er is daar iets gebeurd’. Ik kan me sterk vergissen, maar de GEWOONLIJKE reactie is om meteen een AMBULANCE te bellen wanneer een onschuldige vrijpartij goed misgaat. De MEEST VOOR DE HAND LIGGENDE reactie is om een ARTS te laten diagnosticeren en de doodsoorzaak te laten vaststellen. En het is LOGISCH om dat allemaal NIET te doen als je SCHULDIG bent.

  Einde verhaal.

  Joran, je bent er gloeiend bij. Ik kan niet wachten tot die uitgestreken smoel voorgoed van die leipe paddogrijns wordt ontdaan. O, o, o: wat zul je toch balen dat je ooit zo goed van vertrouwen geweest bent! Wat moet het vreselijk rot voor je zijn dat je toch niet zo slim bent als je altijd van jezelf dacht. Zo voelt dat dus, als je andere mensen een rad voor de ogen draait en een gloeiende naald in hun steekt. Aangezien heel ‘fokking’ Nederland, Aruba en Amerika pissig op je is, denk ik dat we niets anders kunnen doen dan je een paar jaar veilig weg te stoppen. En weet je wat het beste van dit alles is? Nu is papa er niet om voor je in de bres te springen. Ik krijg bijna een orgasme als ik denk aan de manier waarop je toekomstige gevangenismaatjes met je om zullen gaan. Dit keer zul je je door het ECHTE leven moeten slaan ZONDER telefoon. Sorry, maar dat is nou karma lieverd. Jammer alleen van die schadevergoeding. Ook jammer van je vriendinnetjes. Nu ze beseffen dat zij ook op de bodem van de oceaan hadden kunnen liggen, zul je de komende jaren veel las van je rechterhand en -pols hebben, schat ik zo. Gewoon goed blijven schudden, dan blijf je misschien toch nog warm achter die koude tralies. *knipoog*

  De meest vriendelijke groeten, kbb

 • denise

  Jij bent echt niet goed bij hoofd!!!!!!!!!!laat jezelf nakijken man debiel

 • denise

  ik wil ff iets kwijt over Joran van de sloot
  het is jammer dat ik hem zelf niet tegen kom,anders had ik mij wilde fantasie op hem uitgeleefd…hoe die er daarna had uitgezien was zeer schokkend geweest…
  daarna had ik hem afgeleverd bij zijn pappie…
  want dat is net zo gore klootzak!!!!!
  die horen allebei op de bodem van de oceaan te liggen!!!!
  en niet dat meisje. wat haar achtergrond ook is niemand verdient zoiets!!!!!
  en haar moeder is niet gek,het zou je kind maar zijn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • terminater

  jongens jongens jongens en meiden ik heb nog nooit zulke achterlijk reacties gezien als die van jullie….hij is gewoon schuldig als hell en ze zouden hem moeten oppakken en in de cel moeten verkrachten…dan benk nog aardig………ik zou ze kop eraf slaan (maar das persoonlijk dan he)en die moeder is nog vrij kalm gebleven…ze had ook uit haar stekker kunnen gaan…maar deed ze niet…

 • Herman

  Ik vind dat ze Joran gewoon uitmoeten leveren aan Natalee,s ouders en dan zeggen doe maar met hem wat je wil,en je word er niet voor gestraft.

 • romy49

  ik wil ook ff een reactie op dr phill geven ik vindt het ook belachelijk , volgens mij kwam dat meisje uit een keurig gezin

 • romy49

  ik wil ook ff een reactie op dr phill geven ik vindt het ook belachelijk , volgens mij kwam dat meisje uit een keurig gezin

 • romy49

  ik wil ook ff een reactie op dr phill geven ik vindt het ook belachelijk , volgens mij kwam dat meisje uit een keurig gezin

 • Paul

  Haha hij had het weer mis, ze is gewoon dood

 • Eva

  Ik denk dat Joran schuldig is.Hij heeft eerst sterke drank gegeven (75% alchohol!!)en toen zij hieraan bezweek realiseerde hij dat hij weleens de schuld zou kunnen krijgen en het angstzweet brak hem uit.

  Als moeder zijnde denk ik dat het erg dom was van natalee om mee te gaan met joran en de manier waarop zij zich gedroeg in de dansgelegenheid was naief. Aan de andere kant: ze was ook zoooooooo jong. Ze dacht alleen maar aan plezier maken waaarschijnlijk en mannen kijken erg op zulke vrouwen neer..

 • lars

  mee eens

 • lars

  dan moet je blijven waar je bent,
  knuppel

 • swetje

  ik kan niet begrijpen dat er nog mensen zijn die de schijnheilige rotsmoel van die mongool kunnen zien het zal je dochter maar zijn en dan zijn er ook nog mensen die zeggen dat het een hoer was of dat kleur er toe doet DENK NA DIE joran IS GEWOON EEN ………….MONGOOL

 • pascal

  is dit niet een zaak voor char?

 • Bianca

  Ik heb de uitzending vol verbazing gekeken…voorheen wist ik eigenlijk bijna zeker dat hij dat niet gedaan had, aangezien hij er zo stellig over BLEEF, zelfs na 2 jaar…
  Tijdens het kijken van de uitzending kreeg ik een steeds benauwender wordend gevoel over me heen, het gevoel dat ik zat te kijken naar een gevoelloos persoon, maar dan ook echt totaal gevoelloos!!
  Hij is zo zelfingenomen dat het eng wordt, en daarom is de actie van Peter R. de Vries goed geweest!
  Ik weet ook wel dat mensen recht hebben op hun privacy, maar wat moeten we dan zeggen van Natalee en haar familie???!!!!
  Joran moet uit deze samenleving, hij is mijns inziens een zeer gevaarlijk persoon!!!

 • JW

  kbb, hier ook alweer met je feministische gelul a/h prediken?: “vrouwen worden overal mishandeld, onderdrukt, verkracht etc, de man is de vijand”. Ziek persoon ben je. Wat heb jij meegemaakt joh? Volgens mij een extreem goeie beurt nodig.

 • joop

  patrick van der eem moeten ze doodschieten! die vuile pooier heeft mijn moeder de prostitutie in gedwongen!

 • anoniem

  ze leeft nog
  1 tip natalie zit in nederland!!!

 • anoniem

  ze leeft nog
  dat is 1 ding wat ik jullie kan zeggen

 • anoniem

  ach kanker op naar je eigen land man
  nederland wordt steeds zwarter met die kut buitenlanders

 • heraux

  Ik las maanden daarvoor via een
  redelijk kritisch nieuwsblad
  hoeveel meisjes tussen de US en
  Mexico verdwijnen – dat daar niets
  of weinig aan gedaan wordt
  omdat het niet scored er wat
  aan te doen en de middelen
  daarvoor ontbreken.

  Men vind sommige resten op
  vuilnisbelten.. anderen
  verdwijnen in circuits.

  Het is niet alleen daar
  Het gaat om de algemene
  waardering, gevoel van
  beschermen van mensen,
  meisjes als jongens.

  Sommige mensen zoeken
  deze plekken juist
  voor hun gebrek aan
  bescherming.
  Of voor de mogelijkheid
  even gebruik te maken van
  de leeftijdsgrens.

  Een Hetze is altijd verkeerd
  en de markt reageerd zeer
  praktisch op zulke situaties.

  Het is een ingebakken houding
  daaraan moet men werken.
  Ook hier –

  De vervlakking is een factor
  Gemakzucht de ander.

  ik zoek even een bronlink

 • Sabelke

  Wat een gezeik weer, dan zeggen ze dat Amerikanen kunnen zeiken over alles en nog wat, maar ze vergeten dat Nederlanders zo’n beetje elke dag wel wat te zeiken hebben op amerika!!
  weet je wat ze moeten doen???

  NEDERLAND BOYCOTTEN!!!!

  GO USA GO USA

 • jadainisc

  wie zeg dat ze de hoer uithing?ben je jarloers dat het gewoon een knap meisje is?
  zou een moeder zo iets doen?
  volgens mij ben je echt niet goed bij je arubaanse kop!!
  en als je de slet wilt uithangen vind ik dat je dat zelf moet weten op vakantie!!! dus iedereen die een lekkere vakantie wil ik zou nooit naar aruba gaan kijk maar hoe ze over je denken

 • Big Dog

  Buh Huh.
  Er is een meisje verdwenen. Volgens mij gebeurt dat wel vaker in de wereld. Wat Maakt Nathalie specialer dan al die andere meiden die verdwijnen, met of zonder hoerig gedrag.

  Nou mischien de familierelaties in de politiek. De vele dollars die familie Hollowway in de presedentiel campagne van Bush heeft gestoken. Ik weet het niet?? Jij wel?

  Een ding weet ik wel. de wereld is vrij voor allen om de wonen waar je wilt. Nederland wordt steeds Zwarter? Volgens mij is nederland de afgelopen jaren volgelopen met blanke oost-blokkers. Daar zitten geen criminelen tussen want het zijn zeker blanken. Wees trots op nederland en wat Nederland voor de wereldgeschiedenis heeft betekend.!!!! Apartheid. Indonesie XTC Cocaine..

  Nederland is nu het 4de land waarin ik woon en ja er zijn cultuurverschillen. Die respecteer ik maar een heel land over 1 kam scheren kan er bij mij niet in.

  Hoer of geen Hoer. een mens is een mens. Daar blijft het bij. Er is onderscheid tussen mensen en dieren niet blanke, bruine, gele, roze, zwarte, grijze. huidskleuren.

  Hahaha bekrompenheid. Reis eerst rond in de wereld voordat je een mening neerzet over een andere cultuur.

  En gezien de huidige economische crises zal het over een aantal jaar toch alleen maar 1 wereld bevolking onstaan.

  Joran Schulig? JA!!
  Peter R. Vries een held? NEE.

  Hij is lekker doorgegaan met wat docter Phil is begonnen. geef hem prijzen prijs hem de hemel in. We weten nog steeds niet wat met Nathalie is gebeurt. geloof mar een lul verhaal die een stonede Joran tegen een Crimineel verteld om stoer over te komen.

  Sukkels Marlies hebben ze wel gevonden. Jammer dat dat die moordenaar op Nederlandse XTC aan het trippen was.

 • Het echte verhaal achter Natalee zie je op http://www.nataleedoc.nl

 • alicia

  Jullie zijn allemaal stuk voor stuk respectloos.
  Wat als je eigen dochter van 18 jaar vermist wordt op een eiland??
  ze is gezellig met schoolreisje en ze vinden er niet meer terug?
  En dan te zeggen dat er vaker meisjes worden vermist.
  Over elk meisje dat vermist wordt en niet wordt gevonden wordt een drama gemaakt.
  IS TOCH LOGISCH?!?!?!
  Denk er maar bij na
  het gebeurt bij jou eigen kind of vriendin.
  Jullie moeten wat meer respect hebben, dit is niet normaal hoor

  • ima

   je hebt echter wel gelijk vind ik maar dan ook weer niet helemaal

 • ima

  Ik vind dat het niej echt waaris omdat ze was op een feest en ik geef toe misschien dat Nathalie dat wel kan zijn alleen alleen misschien ook weer niej en als zij van niet zou zeggen dan zou ik haar geloven!

 • Afkraker

  Joran is al schuldig. Verborgen camera weet je nog?

 • Er wordt inderdaad respectloos over haar geschreven. Mensen die zo schrijven en zeggen dat ze andere lenzen in doet en een ander kleur haar neemt kan je toch niet series nemen?

  Volgens mij kan je dan beter zelf lenzen nemen, ijk maar eens op http://www.lenzen-bestelen.nl Misschien dat je dan wat beter gaat denken. Kom op mensen! Denker aan dat dit ook je eigen dochter had kunnen zijn…..

 • ik hoor net dat de link niet werkt, kijk maar eens op http://www.lenzen-bestellen.nl .Excuses voor de verwarring.

 • sanna

  ze is gewoon een vieze smerige crackhoer!! en ze leeft nog gewoon… zal me niks verbazen nathalee holl away… ;)
  en ronald lul niet zo dom alsof je met lenzen in beter kunt denken haha dat jij nou zo dom bent…

 • Els Caelen

  Ziek. Om zulke uitspraken te doen over een vrouw, een moeder die je niet eens kent. Niemand kent de waarheid dus als je niets beters te zeggen hebt, zwijg je beter.